Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Απ:Μέτρημα υλικών
pripankaj 17.11.2018 8:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μπράουνις με Καραμέλα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 19 Φεβρουάριος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Απίθανο και ζουμερό μπράουνις!
Συστατικά
  •     350 γρ σκούρα πικρή σοκολάτα, χοντροκομμένη
  •     220 γρ βούτυρο
  •     1 1/4 φλυτζάνι (140 γραμμάρια) αλεύρι
  •     4 αυγά
  •     1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
  •     1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  •     1 δοση Καραμέλα σπιτική βουτυράτη
Οδηγίες

  1.  Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C.    Λιώνουμε τη σοκολάτα και το βούτυρο σιγά-σιγά σε μπεν μαρι . Ανακατέψτε καλα και στη συνέχεια  αφαιρέστε από τη φωτιά και αφηνουμε λιγο να κρυώσει
  2. Σε μιξερ χτυπαμε τα αυγά, τη βανίλια και το αλάτι . Τώρα,ριχνουμε το λιωμενο βουτυρο με τη σοκολατα, το ανακατευουμε καλα να ενωθει και ριχνουμε το αλεύρι, ανακατεύοντας απαλά  έως ότου όλα ενωθουν καλα
  3.  Βαζουμε στην φορμα τη μιση δοση απο το υλικο  και ψήνουμε για 15-18 λεπτά. Στη συνέχεια, βγαζουμε την φορμα από το  Φούρνο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ,    αφηνουμε να κρυώσει η πρωτη στρωση απο το Brownie    για 20 λεπτα και βαζουμε λιγο πιο πολυ απο την μηση δωση της καραμελας που    φτιαξαμε.
  4.   Τώρα βαζουμε επανω στην καραμελα την υπόλοιπη ζύμη και πάλι ψήνουμε για 15-18 λεπτά.   Όταν κρυώσει εντελώς το κόβουμε κομμάτια και το διακοσμούμε με καραμέλλα.

 

Λίγα μυστικά ακόμα

    Ένα πυρεξ η φορμα 20x30 εκ. περίπου

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραίο γλύκισμα!
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Υπέροχο φαίνεται και φουλ στην καραμέλα τη σπιτική!!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μπιάνκα νοστιμότατο ζουμερό καραμελένιο μπράουνις!!!!!!!!!Εύγε!!!!!!!!!
Σχόλιο από eleni_p , Κυριακή, 26 Φεβρουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πω πω Μπιάνκα πρέπει να είναι κολασμένο,μπορώ να αντικαταστήσω το βούτυρο με λάδι?
Μεταφορά στην κορυφή