Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Απ:Μέτρημα υλικών
pripankaj 17.11.2018 8:55
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
Hlianna 24.7.2018 20:54
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
Hlianna 24.7.2018 20:53
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
Hlianna 24.7.2018 20:51
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
Hlianna 24.7.2018 20:50
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
ioankedi@protonmail.com 24.7.2018 14:08
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μπράουνις με Καραμέλα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 19 Φεβρουάριος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Απίθανο και ζουμερό μπράουνις!
Συστατικά
  •     350 γρ σκούρα πικρή σοκολάτα, χοντροκομμένη
  •     220 γρ βούτυρο
  •     1 1/4 φλυτζάνι (140 γραμμάρια) αλεύρι
  •     4 αυγά
  •     1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
  •     1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  •     1 δοση Καραμέλα σπιτική βουτυράτη
Οδηγίες

  1.  Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C.    Λιώνουμε τη σοκολάτα και το βούτυρο σιγά-σιγά σε μπεν μαρι . Ανακατέψτε καλα και στη συνέχεια  αφαιρέστε από τη φωτιά και αφηνουμε λιγο να κρυώσει
  2. Σε μιξερ χτυπαμε τα αυγά, τη βανίλια και το αλάτι . Τώρα,ριχνουμε το λιωμενο βουτυρο με τη σοκολατα, το ανακατευουμε καλα να ενωθει και ριχνουμε το αλεύρι, ανακατεύοντας απαλά  έως ότου όλα ενωθουν καλα
  3.  Βαζουμε στην φορμα τη μιση δοση απο το υλικο  και ψήνουμε για 15-18 λεπτά. Στη συνέχεια, βγαζουμε την φορμα από το  Φούρνο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ,    αφηνουμε να κρυώσει η πρωτη στρωση απο το Brownie    για 20 λεπτα και βαζουμε λιγο πιο πολυ απο την μηση δωση της καραμελας που    φτιαξαμε.
  4.   Τώρα βαζουμε επανω στην καραμελα την υπόλοιπη ζύμη και πάλι ψήνουμε για 15-18 λεπτά.   Όταν κρυώσει εντελώς το κόβουμε κομμάτια και το διακοσμούμε με καραμέλλα.

 

Λίγα μυστικά ακόμα

    Ένα πυρεξ η φορμα 20x30 εκ. περίπου

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραίο γλύκισμα!
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Υπέροχο φαίνεται και φουλ στην καραμέλα τη σπιτική!!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μπιάνκα νοστιμότατο ζουμερό καραμελένιο μπράουνις!!!!!!!!!Εύγε!!!!!!!!!
Σχόλιο από eleni_p , Κυριακή, 26 Φεβρουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πω πω Μπιάνκα πρέπει να είναι κολασμένο,μπορώ να αντικαταστήσω το βούτυρο με λάδι?
Μεταφορά στην κορυφή