Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

367-pitananoiksis1.jpg
Πίτα ανοιξιάτικη



Μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών στο φούρνο

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 08 Ιούνιος 2014
none
Περιγραφή

Τόσο μαλακό και νόστιμο που είναι το κρέας, που δεν θα το φανταστείτε.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 2 -3 μεγαλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδελες
  • 5-6 μπριτζολες χοιρινές
  • 1 πακέτο έτοιμη μπεσαμελ υπάρχει σε κουτί που θέλει μονο ζέσταμα, ειναι κάπου στα 250 γρ αν δεν έχουμε θα την αντικαταστήσουμε με κρεμα γαλακτος.
  • 1- 2 κουτιά κρεμα γαλακτος
  • 500 γρ μανιτάρια φρέσκα
  • 1 γεμάτη κ. σ. Εστραγκόν ξηρό αν έχουμε φρέσκο λιγότερο
  • Αλάτι, Πιπέρι, Μουστάρδα
Οδηγίες
  1. Αλείφουμε με βιτάμ η βούτυρο η οτι άλλο έχουμε ενα πυρεξ τόσο μεγάλο που να χωράει τις μπριτζολες. Βαζουμε μεσα τις ροδελες κρεμμύδι να σκεπάζουν Καλα τον πάτο του πυρεξ.
  2. Αλατίζουμε και πιπερωνουμε το κρέας και το βαζουμε επανω στα κρεμμυδια. Το αλείφουμε πολυ Καλα με τη μουστραδα μονο απο την επανω μερια. Το σκεπαζουμε με αλουμινοχαρτο και το τρυπαμε εδω εκεί.
  3. Ανάβουμε το φουρνο στην αντίσταση στους 200 βαθμούς Και ψηνουμε το κρέας για 1 ώρα. Στο διάστημα αυτο κωβουμε σε φέτες τα μανιτάρια
  4. Σε ενα μπολ βαζουμε την μπεσαμελ με την κρεμα γαλακτος, κοίταξε ολο αυτο να ειναι κάπου στα 500- 600 μλ. Ρίχνουμε αλάτι ,πιπέρι ,και το εστραγκόν ανακατεύουμε να ενωθούν Καλα. Δοκιμάζουμε απο αλάτι και πιπέρι.
  5. Οταν περάσει μια ώρα, βγαζουμε το πυρεξ απο το φουρνο και ρίχνουμε επανω τα κομμένα μανιτάρια. Ρίχνουμε και το μειγμα που έχουμε φτιάξει με την Ολλανδέζ και την κρεμα γαλακτος. Ψηνουμε χωρις αλουμινοχαρτο για άλλα 30-40 λεπτα

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι απο την φίλη μου Γερμανίδα Susanne Stiller

Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 09 Ιούνιος 2014
Αν θελουμε βαζουμε και σκόρδο μεσα στην σαλτσα ,εγω εβαλα,και αν θελουμε και πιπεριες !!!!
Μεταφορά στην κορυφή