Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2988-voutirospitiko.jpg
Βούτυρο Σπιτικό



Μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών στο φούρνο

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 08 Ιούνιος 2014
none
Περιγραφή

Τόσο μαλακό και νόστιμο που είναι το κρέας, που δεν θα το φανταστείτε.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 2 -3 μεγαλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδελες
  • 5-6 μπριτζολες χοιρινές
  • 1 πακέτο έτοιμη μπεσαμελ υπάρχει σε κουτί που θέλει μονο ζέσταμα, ειναι κάπου στα 250 γρ αν δεν έχουμε θα την αντικαταστήσουμε με κρεμα γαλακτος.
  • 1- 2 κουτιά κρεμα γαλακτος
  • 500 γρ μανιτάρια φρέσκα
  • 1 γεμάτη κ. σ. Εστραγκόν ξηρό αν έχουμε φρέσκο λιγότερο
  • Αλάτι, Πιπέρι, Μουστάρδα
Οδηγίες
  1. Αλείφουμε με βιτάμ η βούτυρο η οτι άλλο έχουμε ενα πυρεξ τόσο μεγάλο που να χωράει τις μπριτζολες. Βαζουμε μεσα τις ροδελες κρεμμύδι να σκεπάζουν Καλα τον πάτο του πυρεξ.
  2. Αλατίζουμε και πιπερωνουμε το κρέας και το βαζουμε επανω στα κρεμμυδια. Το αλείφουμε πολυ Καλα με τη μουστραδα μονο απο την επανω μερια. Το σκεπαζουμε με αλουμινοχαρτο και το τρυπαμε εδω εκεί.
  3. Ανάβουμε το φουρνο στην αντίσταση στους 200 βαθμούς Και ψηνουμε το κρέας για 1 ώρα. Στο διάστημα αυτο κωβουμε σε φέτες τα μανιτάρια
  4. Σε ενα μπολ βαζουμε την μπεσαμελ με την κρεμα γαλακτος, κοίταξε ολο αυτο να ειναι κάπου στα 500- 600 μλ. Ρίχνουμε αλάτι ,πιπέρι ,και το εστραγκόν ανακατεύουμε να ενωθούν Καλα. Δοκιμάζουμε απο αλάτι και πιπέρι.
  5. Οταν περάσει μια ώρα, βγαζουμε το πυρεξ απο το φουρνο και ρίχνουμε επανω τα κομμένα μανιτάρια. Ρίχνουμε και το μειγμα που έχουμε φτιάξει με την Ολλανδέζ και την κρεμα γαλακτος. Ψηνουμε χωρις αλουμινοχαρτο για άλλα 30-40 λεπτα

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι απο την φίλη μου Γερμανίδα Susanne Stiller

Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 09 Ιούνιος 2014
Αν θελουμε βαζουμε και σκόρδο μεσα στην σαλτσα ,εγω εβαλα,και αν θελουμε και πιπεριες !!!!
Μεταφορά στην κορυφή