Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3545-vissinoglyko.jpg
Βύσσινο γλυκό



Νόστιμο φύλλο για τυροπιτάρια

recipe image
Προστέθηκε απόSOULA1, Πέμπτη, 22 Ιούλιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες

1 κιλό. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί (και λίγο παραπάνω)
1 ποτήρι του κρασιού καλαμποκέλαιο
αλατάκι
1 νεροπότηρο χλιαρό νερό (περίπου)

Οδηγίες

Απλά χτυπάμε ελαφρά το αυγό με το κρασάκι για να διαλυθεί.

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ζυμώνουμε και αφήνουμε μισή ωρίτσα τη ζύμη για να ηρεμίσει.

Λίγα μυστικά ακόμα

Στα σπιτικά αυτά φύλλα βάζουμε μέσα τυρί ή μείγμα τυριού, διπλώνουμε και τηγανίζουμε.

Σχόλια
Σχόλιο από sofouleli , Δευτέρα, 26 Ιούλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Σούλα μου ευχαριστούμε για την συνταγή σου .Εγώ βάζω αντι κρασί ξύδι μια και εδω οι μακεδονες θέλουν το φύλλο ξιδατο.., αυτό βοηθάει να γίνει το φύλλο τραγανό . Θα δοκιμάσω με κρασί να δω αν έχει διαφορά.
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 26 Ιούλιος 2010
Τόσο απλή και τόσο νόστιμη συνταγή!
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 26 Ιούλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
μμ!!!τελοιο μπραβο για την συνταγη
Σχόλιο από marianta , Τρίτη, 27 Ιούλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραιότατη συνταγή για φύλλο! Το κρασί πράγματι το κάνει τραγανό και του δίνει ιδιαίτερη γεύση. Σ ευχαριστούμε Σούλα!
Μεταφορά στην κορυφή