Ντιπ με ροκφόρ
-
¾ κούπας ροκφόρ ή μπλου τζηζ
-
1/2 του κεσέ γιαούρτι στραγγιστό
-
1/3 κούπας μαγιονέζα
-
2 κ.σ. άνηθο ψιλ/νο
-
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
-
1 μικρή σκελίδα σκόρδο στην πρέσα
-
Θρυμματίζουμε με το πιρούνι το ροκφόρ σε μπολ.
-
Προσθέτουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, τον άνηθο, το χυμό και το σκόρδο.
-
Ανακατεύουμε πιέζοντας με το πιρούνι για να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο λείο μείγμα.
-
Το αφήνουμε στο ψυγείο και το σερβίρουμε με κρακεράκια, κριτσίνια και μπαστουνάκια λαχανικών.




