Παγωτό με savoyard ή μπισκότα
- 1 Κρέμα γάλακτος 500γρ.
- 1 κουτ.σουπας άχνη
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 πακετο σαβουαγιαρ 250γρ.
- 1/2 φλ. τσαγιου γαλα
- 2 βανίλιες
- Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος με την αχνη και το ζαχαρουχο σε σαντιγί.
- Σπαζουμε σε κομματακια τα σαβουαγιαρ και τα βρεχουμε με το γαλα, τα ενωνουμε και στρωνουμε σε φορμα καλυμενη με μεμβρανη. Αφηνουμε στην καταψυξη.
- Αφαιρούμε από τη φόρμα. Στολιζουμε με τρουφα η οτι αλλο θελουμε
- Μπορουμε μεσα να βαλουμε διαφορα υλικα της αρεσκειας μας,οπως καραμελωμενους ξηρους καρπους, κοντιτα, κομματια σοκολατας, πραλινα φουντουκιου, διαφορα σιροπια.