Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Παγωτό παρφέ

recipe image
Προστέθηκε απόΦΡΟΣΩ, Παρασκευή, 17 Απρίλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Ένα καταπληκτικό  παγωτό που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους !
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 3 φύλλα ζελατίνας
  • 4 βανίλιες
  • 960 γρ.γάλα φρέσκο
  • 4 και 1/2 κουταλιές κορν φλάουρ
  • 3 κουτιά αλσατόπ
  • 9 αυγά ολόκληρα και 24 ασπράδια
  • 1 κιλό ζάχαρη
  • Λίγο κονιάκ, αμύγδαλα και φρούτα
Οδηγίες

1. Βάζω το γάλα + τα 3 φλυτζάνια ζάχαρη + τα 9 αυγά  στη κατατσαρόλα  μέχρι το μίγμα να γίνει χλιαρό ανακατεύοντας συνέχεια.

2. Ρίχνω το κορν φλάουρ, (διαλυμένο σε λίγο από το γάλα)και τη ζελατίνη (διαλυμένη σε λίγο καυτό νερό), μέσα στο χλιαρό μίγμα και ανακατεύω μέχρι να πήξει και το αφήνω στην άκρη

3. Χτυπώ τα τα 24 ασπράδια μαρέγκα, μαζί  με την υπόλοιπη ζάχαρη

4. Χτυπώ τα αλσατόπ σαντιγί,  σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο κουτί και την αφήνω 

5. Όταν κρυώσει η κρέμα την ενώνω με τα ασπράδια και προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά, βανίλιες, κονιάκ, την χτυπημένη σαντιγί, τα αμύγδαλα καβουρδισμένα και τα ψιλοκομμένα φρούτα

6. Μετά βάζω το μίγμα στην  κατάψυξη μέχρι να παγώσει.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η δόση είναι αρκετά μεγάλη ,γεμίζει  ένα μπωλ 4 λίτρων.

Διαβάστε το άρθρο για το παγωτό

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 18 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Παγωτάκι, Φρόσω!!!!Μάς έφερες το καλοκαίρι....νάσαι καλά!!!!!!!!
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 26 Ιούλιος 2009
Φρόσω, λες: 3 κουτιά αλσατόπ , τι εννοείς; Ευχαριστώ.
Σχόλιο από ΦΡΟΣΩ , Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2009
Η alsa top ειναι το garni,η σαντιγυ η οποια ειναι σε σκονη και την χτυπαμε με γαλα!!!
http://www.jotis.gr/products.asp?pgid=19&mcid=30&m=17
ριξε μια ματια εδω,ελπιζω να βοηθησα ,καλη επιτυχια!!!!!!!!!!
Μεταφορά στην κορυφή