Παγωτό σοκολάτα
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
- 1 κουτί μόρφατ σαντιγί,
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ
- 2,5 κουβερτούρες (250 γρ.)
Οδηγίες
- Χτύπησα με το μίξερ τη σαντιγί για λίγο και πρόσθεσα το ζαχαρούχο και το εβαπορέ.
- Όταν έγιναν κρέμα, πρόσθεσα 2 κουβερτούρες σοκολάτες λιωμένες στα μικροκύματα και τις ανακάτεψα και αυτές
- Συνέχισα λίγο ακόμα το κτύπημα να ενσωματωθούν και έτοιμο το μείγμα για την παγωτομηχανή.
- Όταν κόντευε να πήξει το παγωτό, πρόσθεσα τη μισή κουβερτούρα τριμμένη στον τρίφτη και έτσι το παγωτό είχε και μικρά κομματάκια σοκολάτα μέσα.
- Το βάζω στη κατάψυξη , αφού το αφαιρέσω από την παγωτομηχανή .
- Καλή επιτυχία!!!
Σχόλια
Αυτό δεν είναι Παγωτό είναι Κόλαση!!
Υπέροχο!!
ναι ειναι κολαση και που το βλεπω μονο
Hlianna μετα το χτύπημα που κανεις στην σαντιγί, τα γαλατα τα ανακατεύεις απλα ,η συνεχίζεις στο μιξερ ?
Παρακαλώ πολυ απάντησε μου σύντομα ,είμαι με τις κουβερτούρες στο χέρι
Ντίνα, κτυπώ τη σαντιγί, ρίχνω και τα γάλατα και συνεχίζω το κτύπημα για λίγο στο μίξερ μέχρι να γίνει κρέμα. Ρίχνω στο μίξερ και τις λιωμένες κουβερτούρες....το δείχνει και η 2η φωτό , Ντίνα μου!!!!!
Ηλιάννα μου μπραβο !θελω να σε ρωτησω αν δεν εχω παγωτομηχανη στο μιξερ γινεται το ίδιο;
Αν δεν έχεις παγωτομηχανή, φτιάχνεις το μείγμα, το βάζεις σε μπολ στην κατάψυξη και το χτυπάς κατα διαστήματα 2- 3 φορές με το μίξερ για να αφρατέψει και να σπάσουν οι κρύσταλλοι.
Ευχαριστω Ηλιαννα μου να σε ρωτήσω τ αποτέλεσμα με τη παγωτομηχανη είναι διαφορετικό δεν εχει κρυσταλακια το παγωτό;
Με την παγωτομηχανή δεν έχει κρυςταλάκια, αλλά και ςτην κατάψυξη, αν την βγάζεις και την κτυπάς 3-4 φορές με το μίξερ, πάλι δε θα δημιουργηθούν κρυςταλάκια.