Παλατιανά μπιφτέκια

Μια συνταγή που την έκανε η Ντίνα Νικολάου και τη δοκίμασα κι εγώ...απλά υπέροχη γεύση!
- 250γρ κιμά μοσχαρίσιο+250 ργ αρνιού
- 2 φέτες ψωμί ,μουσκεμένες σε κρασί
- αλατοπίπερο
- 2\3 φλ τριμμένο ρεγκάτο
- 1 αυγό+2 ασπράδια
- λίγο μπούκοβο
- 1\2 φλ ρύζι, μισοβρασμένο
- λίγο φρέσκο κόλιανδρο
- λίγο λάδι
- 4 φύλλα κρούστας
- Σε μια λεκανίτσα αναμειγνύουμε τα υλικά για το μπιφτέκι, με το 1 αβγό.
- Σχηματίζουμε ρολό το οποίο τυλίγουμε με τα φύλλα κρούστας.
- Τυλίγουμε το ρολό με μεμβράνη και βάζουμε κατάψυξη για 20 λεπτά.
- Κόβουμε ροδέλες 2εκ η καθεμιά.
- Χτυπάμε τ'ασπράδια και περνάμε τα μπιφτεκάκια.
- Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.