Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Παντζαροσαλάτα

recipe image
Προστέθηκε απόLARA LO, Σάββατο, 12 Φεβρουάριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μια σαλάτα με ωμά παντζάρια και ξινόμηλα

Συστατικά
  • 5-6 μέτρια παντζάρια
  •  400γρ μαγιονέζα
  • 3κσ γιαούρτι στραγγιστό
  • 3 ξινόμηλα
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κούπα καρύδι τριμμένο
  • αλάτι
  • λάδι
  • ξίδι
Οδηγίες
  1. Πλένουμε πολύ καλά τα παντζάρια με ζεστό νερό και τρίβουμε τη φλούδα τους με σφουγγάρι.
  2. Κατόπιν τα τρίβουμε με το χοντρό του τρίφτη και τα στίβουμε καλά.
  3. Τα ρίχνουμε σε μπολ και τα περιχύνουμε με λίγο ξίδι.
  4. Πλένουμε καλά τα ξινόμηλα, τα τρίβουμε κι αυτά με τον τρίφτη ,όπως τα παντζάρια, τα στίβουμε και τα ρίχνουμε κι αυτά στο μπολ.
  5.  Αλατίζουμε και ανακατεύουμε, αφού προσθέσουμε και λίγο λάδι. Τέλος ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε πολύ καλά και δοκιμάζουμε για να διορθώσουμε τη γεύση από αλάτι και ξίδι.
Λίγα μυστικά ακόμα

Μη βάλετε πολύ λάδι. Σκόρδο προσθέστε όσο θέλετε.

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 16 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote image
Έτσι την φτιάχνω και εγώ και είναι πολύ νόστιμη και πικάντικη!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Τετάρτη, 16 Φεβρουάριος 2011
Το ξινόμηλο το χρησιμοποιώ στα ρεπάνια και δίνουν τέλεια γεύση.Τώρα καιρός είναι να τα δοκιμάσω και στα ρεπάνια!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Πέμπτη, 17 Φεβρουάριος 2011
και στα παντζάρια ήθελα να πώ! αλλά η βιασύνη μου με παίζει πολλά παιχνίδια!
Μεταφορά στην κορυφή