Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Parfait με λικέρ αυγού

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 03 Ιανουάριος 2015
none
Περιγραφή

Ένα υπέροχο γλυκό κρέμα μυρωδάτο με λικέρ αυγού!

Συστατικά
  • 100 γρ σοκολατα κουβερτουρα. Εγω είχα έτοιμη πολυ λεπτή σοκολατα και εβαλα αυτή μεσα
  • 3 κροκους απο φρέσκα αυγα
  • 50 γρ ζαχαρη
  • 200 ml κρεμα γαλακτος
  • 50 ml λικερ αυγο Eierlikör
  • Μεμβράνη για την φορμα
  • Λιγο Λικερ αυγου και σιρόπι σοκολατας για γαρνίρισμα
Οδηγίες
  1. Λιώνουμε την κουβερτουρα, την απλώνουμε επανω σε λαδοκολα, αφηνουμε να κρυωσει και σπάμε σε μεγαλα κομματια.
  2. Χτυπαμε την Κρεμα γαλακτος με 3 κ σ αχνη σε σαντιγί. Βαζουμε σε μπεν μαρι τους κροκους, την ζαχαρη και το λικερ. Χτυπαμε με μιξερ καπου στα 10 λεπτα σε μια κρεμώδη κρεμα. Μετα την παιρνουμε απο το καυτό μπεν μαρι και βαζουμε το σκευος σε μια λεκάνη με κρυο νερο και συνεχίζουμε να την χτυπαμε σε κρυο, μεχρι να κρυωσει η κρεμα. Προσθετουμε την σαντιγί και ανακατεύουμε απαλα να ενωθούν Καλα.
  3. Ντύνουμε μια φορμα (Μάκρος 18 πόντους) με την μεμβράνη, ριχνουμε το 1/3 της κρεμας, βαζουμε επανω κομματια απο την κουβερτουρα. Ξανά κρεμα κομματια κουβερτούρας και τελειωνουμε με την κρεμα.
  4. Βαζουμε τη φορμα στην κατάψυξη για 4 ώρες να παγώσει η καλυτερα ολονυχτίς.
  5. Κοβουμε σε 4 μερίδες. Σερβιρουμε με λικερ αυγου και σιρόπι σοκολατας.
Λίγα μυστικά ακόμα

Δεν υπάρχει Φόβος για τους κροκους αφου τους βαζουμε μεσα σε καυτό μπεν μαρι

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή