Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Πατσάς κεφαλάκι χοιρινό

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τετάρτη, 29 Δεκέμβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Πατσάς Θεσσαλονίκης! με το όνομα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κεφαλάκι χοιρινό.
  • Αλάτι ,πιπέρι σπυρί,δαφνόφυλλο,
  • 1 κρεμμύδι,
  • λίγο σέλινο.
  • 1 κεφάλι σκόρδο.
  • Μπούκοβο(κόκκινο καφτερό πιπέρι)
  • Ξύδι.
Οδηγίες
  1. Ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας κόψει το κεφαλάκι.
  2. Tο πλένουμε καλά και το βάζουμε να βράσει με αλάτι ,πιπέρι σπυρί, δαφνόφυλλο, ένα κρεμμύδι και λίγο σέλινο.
  3. Το ξαφρίζουμε κατά διαστήματα,και το αφήνουμε να σιγοβράσει.
  4. Βγάζουμε τα κομμάτια απο τον ζωμό και τον στραγγίζουμε απο τα κοκκαλάκια.
  5. Ψιλοκόβουμε η χοντροκόβουμε το κρέας που ξεκοκκαλίσαμε και το προσθέτουμε στο ζωμό.
  6. Τον σερβίρουμε με σκορδοστούμπι :χτυπάμε ένα κεφάλι σκόρδο στο γουδί με μπούκοβο και ξύδι κατά βούληση!
Λίγα μυστικά ακόμα

Κάνει καλό στα βαρυφορτωμένα στομάχια και στο ξενύχτι!

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 03 Ιανουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αμάν!! Το Φαγητό!!! Κατέφθασα!! Χίλια μπράβο Ειρήνη για αυτό το παραδοσιακό φαγητό που δεν πρέπει να ξεχνάμε και να φτιάχνουμε συχνότερα!!
Σχόλιο από hrisag , Δευτέρα, 03 Ιανουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μπραβο Ειρηνη πολυ καλη αποδοση,ετσι τον φτιαχνω και εγω ,μονο που προσθετω και λεμονοκουπες στο βρασιμο για να κοβει την μυρωδια..
Μεταφορά στην κορυφή