Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3847-tartargeorgia.jpg
Βοδινό κρέας ταρτάρ



Πεϊνιρλί

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Δευτέρα, 06 Ιούλιος 2015
none
Περιγραφή

Γεύσεις από την πατρίδα μου τη Γεωργία!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 350 γρ αλεύρι ,
  • 1κ γ αλατι ,
  • 1κ γ ζαχαρη
  • 200 γρ γάλα ,
  • 40 γρ ηλαιελαιο

γεμιση

  • τυρί ,
  • γάλα 100 γρ
  • 1 κ σ αλεύρι για να ειναι μαλακό
Οδηγίες
  1. Σε μία λεκανίτσα βάζουμε αλεύρι ,αλατι, ζαχαρη, μαγια ,το ανακατεύουμε και το βάζουμε χλιαρό το γάλα ανακατεύουμε με τα χερια μας, πρεπει να γίνει να γίνει μία ζύμη, ούτε σκληρή αλλά ούτε και να κολλάει στα χέρια. Και απο πανω ρίχνουμε ηλαιελαιο λάδι σιγα σιγα κ ανακατεύουμε με τα χερια μας μεχρι να τελειωσει το λαδακι.
  2. Την σκεπάζουμε με μία πετσετούλα και την αφήνουμε να ξεκουραστεί, να φουσκώσει.περιπου 30-40'.
  3. Για τη γέμιση ετοιμάζουμε ό, τι θέλουμε.συνηθως ειναι τυρί δυο τριων λογιών.
  4. Όταν φουσκώσει η ζύμη, παίρνουμε κομμάτια στο μέγεθος μεγαλύτερο από καρύδι και τα ανοίγουμε σε σχήμα βαρκούλας (οβάλ σαν το αυγό), όπως σας δειχνω κ στη φωτο βάζουμε την γέμιση και κλείνουμε.
  5. Τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί η σε λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 περίπου 20 λεπτά, σε προθερμασμένο φούρνο.
  6. Βγαζουμε σπάμε ενα αυγο στη μεση κ βάζουμε στο φούρνο για αλλα 5 λεπτά
  7. Αφού ψηθούν όπως είναι ζεστά βάζουμε μεσα κομματια βουτυρο για να λιωσει και τα περνάμε με ένα πινέλο γύρο γύρο με βουτυρο φρεσκο

Λίγα μυστικά ακόμα

 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή