Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2250-pancake11.jpg
Πανκέικ



Πέρκα αλά σπετσιώτα.

recipe image
Προστέθηκε απόtzeni.masterchef, Κυριακή, 24 Ιούλιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Νόστιμο ψάρι ελαφρά μαγειρεμένο.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 2 φιλέτα πέρκας.
  • 1 κούπα λάδι
  • 2 κρεμμύδια σε φετάκια.
  • 4 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φετάκια.
  • 4 ντομάτες ώριμες σε κομματάκια.
  • 1 κουταλάκι πελτέ ντομάτας.
  • 1 ποτηράκι κρασιού λευκό κρασί.
  • 1 φύλλο δάφνης.
  • Μαϊντανό μπόλικο
  • Αλάτι πιπέρι.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε και αλατίζουμε το ψάρι.Το αφήνουμε να περιμένει μέχρι να γίνει η σάλτσα.
  2.  Σοτάρουμε ελαφρά τα κρεμμύδια με το λάδι,προσθέτουμε το σκόρδο,τις ντομάτες τον πελτέ. Ρίχνουμε το κρασί,το φύλλο δάφνης,το πιπέρι λίγο αλάτι,και τον μαϊντανό. Αφήνουμε την σάλτσα να βράσει 10-15 λεπτά.
  3. Τοποθετούμε το ψάρι σένα πυρέξ και ρίχνουμε την σάλτσα επάνω. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.
  4. Το φαγητό πρέπει να μείνει με σάλτσα μελωμένη ,χωρίς ζουμιά. Το ψάρι δεν πρέπει να παραβράσει,γιατί θα στεγνώσει και θα σκληρύνει,γι αυτό φροντίζουμε να μην προσθέσουμε νερό η να ρίξουμε ελάχιστο αν χρειαστεί.
Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Δευτέρα, 25 Ιούλιος 2011
Πολύ καλή και κλασσική συνταγή προσεχτικά φτιαγμένη! Μπράβο Τζένη!
Σχόλιο από marilena , Τρίτη, 26 Ιούλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
…..αααα!!!!αυτό είναι φαγάκι!!!καλοκαιρινοτατο!
Συγχαρητήρια κα Τζένη!!
...πάω να φέρω φρέσκο ψωμάκι..φαραώ τα βατραχοπέδιλα… 
Και έρχομαι για ‘’βούτα…..!!!!!!!!!!
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 26 Ιούλιος 2011
Το φτιάχνω και με ψάρι φέτα, συναγρίδα, σφυρίδα ή κατεψυγμένο....πολύ καλό!
Σχόλιο από LARA LO , Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2011
εγώ κάνω ένα παρόμοιο φαγάκι με λαυράκια και προσθέτω στη σάλτσα πιπεριές,καρότο,σέληνο...η διαδικασία ακριβώς η ίδια....μπραβο Τζένη,πολύ νόστιμη συνταγή!!!!θες σκουφάκια;πάρε 5....
Μεταφορά στην κορυφή