Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Πίτα Ανθοδέσμη

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Κυριακή, 12 Οκτώβριος 2014 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Εντυπωσιακό γλυκό με υπέροχο σχέδιο!

Συστατικά
  • 250γρ χλιαρό γάλα
  • 25γρ Μαγια φρέσκια
  • 1 αυγο ,
  • 3 κ. γλ. ζάχαρη ,
  • λίγο αλάτι
  • 50 γρ μαργαρίνη ,
  • 500 γρ αλεύρι

Γέμιση

  • Ηλιέλαιο
  • Ζάχαρη
  • Κανέλα

Μαρμελάδα βερίκοκο για άλειμμα της πίτας στο τέλος

Οδηγίες
  1. Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά, κάνουμε ζύμη και βάζουμε σε ζεστό μέρος για να φουσκώσει περίπου 1 ώρα .
  2. Μετα χωρίζουμε τη ζύμη στα τέσσερα.
  3. Ανοίγουμε φύλλο βάζουμε ηλιέλαιο, ζάχαρη, κανέλα και το τυλίγουμε σε ρόλο.
  4. Κόβουμε το ρόλο στα 6 όπως σας έδειξα στις φωτό.
  5. Βάζουμε σε ταψί στη μεση τα ακριανά κομμάτια και τα υπόλοιπα γύρο γύρο σαν πέταλα λουλουδιών.
  6. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά, μόλις θα ροδίσει βγάζουμε από το φούρνο και παίρνουμε 3 κ. σ. μαρμελάδα βερίκοκο + 3 κ. σ. νερό και με το πινέλο περνάμε από πάνω να γυαλίσει.

Σχόλια
Σχόλιο από ΚΑΜΠΙΤΑΚΗ , Τρίτη, 21 Οκτώβριος 2014 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ΤΕΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Μεταφορά στην κορυφή