Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Portobello γεμιστά

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Σάββατο, 27 Ιούνιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα πρώτο πιάτο  ή συνοδευτικό κρέατος.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες

 

  • 6 μεγάλα μανιτάρια Πόρτο μπέλο
  • 200 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
  • 100 γρ. ζαμπόν ψιλ/νο
  • Σάλτα ντομάτας έτοιμη ή σάλτσα τσίλι σος έτοιμη στα sm
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λίγο βούτυρο ή λάδι

 

Οδηγίες

 

  1. Βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε ένα ταψί και βάζουμε τα μανιτάρια με το καπάκι προς τα κάτω, αφού τα έχουμε πρώτα καθαρίσει με υγρό πανί.
  2. Αλατοπιπερώνουμε και μοιράζουμε το ζαμπόν και τη σάλτσα.
  3. Τέλος τα γεμίζουμε με το τυρί.
  4. Ψήνουμε στο φούρνο160ο περίπου μισή ώρα.

 

 

Λίγα μυστικά ακόμα
Γίνεται και όσο λάιτ θέλετε, αν βάλετε γαλοπούλα, τυρί κίτρινο λάιτ και σάλτσα με λίγο λάδι.
Σχόλια
Σχόλιο από Αννα , Κυριακή, 28 Ιούνιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ηλιαννα συγχαρητηρια.Ησυνταγη ηταν πεντανοστιμη και τελεια.Ενθουσιασε ολους οσους δοκιμασαν τα μανιταρια ,ασε που ειναι πανευκολη
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 28 Ιούνιος 2009
Kαι εμένα,Άννα, μού αρέσουν πολύ οι εύκολες και νόστιμες συνταγές. Η μαγειρική δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο....και ευκολία!
Ευχαριστώ!
Σχόλιο από mamakoulina , Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ηλιάννα τα μανιτάρια μας αρέσουν πολύ,σίγουρα θα τιμήσουμε την συνταγή σου.
Μεταφορά στην κορυφή