Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2950-sardelapsiti.jpg
Σαρδέλα ψητή



Πρασόρυζο

recipe image
Προστέθηκε απόtzeni.masterchef, Κυριακή, 19 Ιούνιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ενα πολύ νόστιμο και υγιεινό φαγάκι.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 10 μέτρια πρασα [μόνο το ασπρο μέρος]κομμενα σε ροδέλες
  • 1 μικρο ξερο κρεμμυδι
  • 4 κλωνάρια σέλινο κομμένο κομμάτια.
  • 1 καρότο τριμμένο στον τρίφτη του κρεμμυδιου.
  • 1 κοκκινη πιπεριά φλωρίνης σε κομματακια
  • 1 σκελιδα σκορδο σε φετακια
  • 1 ντοματα ωριμη κομμένη κομματάκια
  • 1 κύβο λαχανικών σπιτικο ΚΝΟΡπιπερι και αλατι .1και 1/2 κουπα ρύζι νυχακι 1/2 κουπα λαδι.
Οδηγίες
  1. Στο λαδι σωταρω ολα τα παραπανω υλικά με τη σειρα,εκτος απο το ρύζι.
  2. προσθέτω 1 κούπα καυτο νερό και τ'αφηνω να βράσουν για 10 λεπτα.
  3. Ριχνω το ρυζι , ανακατευω, και προσθετω νερο καυτο λιγο-λιγο μεχρι να βρασει το ρυζι και να γινει σπυρωτο.
  4. Τ αφήνω για λίγο να μελώσει και σερβίρω.
Λίγα μυστικά ακόμα

Αν το νερο πεσει ολο απ την αρχή το ρύζι θα λασπώσει.

Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Τρίτη, 21 Ιούνιος 2011

Ένα ασυνήθιστο πρασόρυζο με πολύ χρώμα! Μπράβο Τζένη!
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 21 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αγαπημένο μου πιάτο κι εσύ Τζένη μας το δείχνεις ακόμη πιο πλούσιο σε γεύση! Πολύ ωραίο!!
Μεταφορά στην κορυφή