Προσούτο με πεπόνι
- Προσούτο λεπτοκομμένο
- Πεπόνι
- μαϊντανός

- Χωρίζουμε το προσούτο στη μέση οριζόντια και ανάλογα βέβαια με το πλάτος που θα έχει.
- Το γυρίζουμε με τα δάκτυλά μας σε ρολάκι και την μια του πλευρά τη στερεώνουμε από κάτω, ώστε να κάθεται στην πιατέλα.
- Γυρίζουμε το πάνω μέρος του ρολού που έχει και το λευκό μέρος προς τα έξω, για να δώσουμε σχήμα τριαντάφυλλου.
- Παίρνουμε μισό πεπόνι και το καθαρίζουμε από τους σπόρους και με το ειδικό εργαλείο αφαιρούμε μπαλάκια από το πεπόνι . Χρησιμοποίησα το μικρό «κουταλάκι».
- Το κάθε μπαλάκι το βάζουμε μέσα στο προσούτο,
- Στη βάση του τριαντάφυλλου προσθέτουμε φύλλο μαϊντανού για διακόσμηση.
To κουταλάκι που μπορούμε να κάνουμε μπαλάκια το πεπόνι μας.