Ψάρι φιλέτο Chakalaka
4 φιλέτα μέτρια ψάρι
5 δόντια σκόρδο σε κυβάκια κομμένα
1 χούφτα βασιλικό κομμένο
200 γρ κρέμα γάλακτος
2 κρόκους αυγού
50 γρ πατατάκια Chips με γεύση Chakalaka ελαφρά τριμμένα
χυμό από λεμόνι
αλάτι , φρεσκοτριμενο πιπέρι
λίγο τριμμένο τρίχρωμο πιπέρι
λίγο τσιλι τριμμένο
Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα πυρέξ , αλατίζουμε και πιπερώνουμε με το τρίχρωμο πιπέρι .
Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το λεμόνι μέχρι να γίνει μια κρέμα .
Ρίχνουμε και τους κρόκους , το σκόρδο , το βασιλικό , αλατίζουμε και πιπερώνουμε .
Προσθέτουμε και τα Chakalaka - Chips και ανακατεύουμε ελαφρά .
Το μείγμα αυτό το βάζουμε επάνω στα φιλέτα και πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο τσιλι .
Aνάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμους .
Βάζουμε στον φούρνο στην κατω θέση του φουρνου και στο κάτω μερος και ψήνουμε 20 λεπτα, μετα το βαζουμε για λιγο στο γκριλ να παρη χρωμα απο πανω.




