Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ψάρι με πορτοκάλι

recipe image
Προστέθηκε απόΝΤΙΝΑ, Κυριακή, 31 Μάιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • Φαγκρί ή  πέρκα ή  γλώσσα  ή συναγρίδα ή  μπακαλιάρος .
  • Καρότα, κολοκυθάκια, σέλερι
  • 1 φλιτζάνι σαμιώτικο γλυκό κρασί
  • 2 πορτοκάλια το χυμό τους
  • ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • αλάτι,  πιπέρι .
Οδηγίες
  1. Ποσάρουμε με ελάχιστο νερό ή  ζωμό λαχανικών  το ψάρι ,για 2 λεπτα και απο τις δυο πλευρές .
  2. Το αφήνουμε λιγο να κρυώσει και  αφαιρούμε τα  κόκαλα .
  3. Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε μια αλλη φαρδιά κατσαρόλα μαζί  με όλα τα λαχανικά .
  4. Βράζουμε μέχρι να μισομαλακώσουν τα λαχανικά και ρίχνουμε το φιλεταρισμένο ψάρι και  σβήνουμε με το κρασί και το πορτοκάλι
  5. Σε χαμηλή φωτιά και σκεπασμένο ,αφήνουμε να δέσουν οι γεύσεις .
Λίγα μυστικά ακόμα
΄Οπου δεν έχω προσθέσει αναλογίες, είναι κατά την  βούληση σας
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 01 Ιούνιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Ιδιαίτερη συνταγή αυτή, Ντίνα! Με πορτοκάλι ψάρι δεν είχα ξανακούσει....θα πρέπει να δοκιμαστεί σύντομα.....
Μεταφορά στην κορυφή