Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3522-galaktompourekoeir.jpg
Γαλακτομπούρεκο



Ψάρι μπιάνκο

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τρίτη, 17 Μάρτιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Κερκυραϊκή συνταγή. Ψάρι με πατάτες στην κατσαρόλα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό ψάρι φιλέτο, μπακαλιάρος, πέρκα κ.ά.
  • 4 σκελίδες σκόρδο φέτες
  • Λάδι
  • Λίγο κρασί άσπρο
  • 4 πατάτες σε φέτες
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λίγο δεντρολίβανο
  • Λίγη ρίγανη
  • 2 λεμόνια το χυμό
Οδηγίες
  1. Καλά είναι το ψάρι να είναι φρέσκο, αλλά και κατεψυγμένο δεν πειράζει. Εδώ έβαλα μπακαλιάρο κατεψυγμένο. Συνήθως το φτιάχνω με μπακαλιάρο φρέσκο.
  2. Σε κατσαρόλα σοτάρω τις πατάτες στο λάδι.
  3. Προσθέτω το σκόρδο, σβήνω με το κρασί και γεμίζω με ζεστό νερό μέχρι να μισοκαλύψει τις πατάτες.
  4. Ρίχνω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και δεντρολίβανο και αφήνω να βράσει περίπου ένα τέταρτο.
  5. Προσθέτω στο φαγητό το ψάρι και αφήνω για λίγο να βράσει.
  6. Προς το τέλος ρίχνω το χυμό λεμονιού και λίγο ελαιόλαδο για το άρωμα και σβήνω τη φωτιά.
  7. Καλή επιτυχία!
Λίγα μυστικά ακόμα

Τιp = δεν ανακατεύω το φαγητό με κουτάλα, μόνο κινώντας την κατσαρόλα.

Σχόλια
Σχόλιο από iwannitsa , Πέμπτη, 16 Σεπτέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Λοιπον φιλεναδα αυτο το πιατο ειναι και χωρις πολλες θερμιδες...αν προσεξουμε το λαδι.Ετσι το κανω κι εγω με τη διαφορα οτι προσθετω καροτο και 1 κλωναρι σελερι...
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 16 Σεπτέμβριος 2010
Προσθέτεις, Ιωαννίτσα και περισσότερες βιταμίνες έτσι!!Μια χαρά μου ακούγεται! Το λάδι γενικά είναι αυτό που προσθέτει στα φαγητά θερμίδες.
Μεταφορά στην κορυφή