Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:http://dumpsemv.com Best Dumps Shop Track 1...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:37
Απ:Https://DumpsEmv.Com Forum sell cvv fullz D...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:35
Απ:Http://DumpsEmv.Com Dumps & Cvv Read Shop H...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:33
http://DumpsEmv.Com Sell Dumps Track 1&2 vendor le
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:30
Απ:www.dumpsemv.com BUY VALID CLONE ATM CARDS ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:28
Απ:www.dumpsemv.com Dumps With Pin & Cvv Dumps...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:26
Απ:www.dumpsemv.com Dumps Track 1&2 High Balan...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:24
Απ:www.dumpsemv.com best dumps shop track 1&2 ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:21
Απ:www.dumpsemv.com Carding Methods CVV & Dump...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:19
Απ:www.dumpsemv.com Sell Dumps Track 1&2 GUARA...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:17
Απ:www.dumpsemv.com BUY VALID CLONE ATM CARDS ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:16
Απ:www.dumpsemv.com Dumps Track 1&2 High Balan...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:15
Https://DumpsEmv.Com Forum sell cvv fullz Dumps Pi
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 7:19
Απ:www.dumpsemv.com Dumps fullz Available Orig...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 7:18
Buy TOEFL Certificate Online without Exam
jame002 23.9.2022 7:33
Storm Middle, November 14th: Canes drop toward FS
Annettes 23.9.2022 3:34
2022 Early Signing Working day Analysis - Offensiv
Annettes 23.9.2022 3:33
PREDICTIONS! Arkansas vs. Missouri
Annettes 23.9.2022 3:32
ASU Softball: Hill awarded Pac-12 Participant
Annettes 23.9.2022 3:31
Buy toward Notice Your Orange Gentleman
Annettes 23.9.2022 3:28
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3227-kolokythosoupa.jpg
Κολοκυθόσουπα



Ψάρι χτιστό στο αλάτι

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Κυριακή, 07 Μάρτιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 9 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Το ψάρι μας ψημένο στο αλάτι γίνεται πολύ νόστιμο, ευωδιαστό και επιπλέον είναι και εμφανίσιμο.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό ψάρι ( φαγκρί, τσιπούρα, συναγρίδα, λαβράκι)
  • 2 κιλά αλάτι χοντρό
  • 2 ασπράδια αυγών ελαφρά χτυπημένα
  • Διάφορα φρέσκα αρωματικά  χόρτα
  • Λαδολέμονο
Οδηγίες

  1. Πλένουμε τα ψάρια και τα καθαρίζουμε από τα εντόσθια. Δεν αφαιρούμε τα λέπια τους.
  2. Στο άνοιγμα της κοιλιάς βάζουμε διάφορα μυρωδικά όπως φασκόμηλο, ρίγανη, δεντρολίβανο, θυμάρι.
  3. Σε μπολ χτυπάμε τα ασπράδια για λίγο και μέσα ρίχνουμε το αλάτι και το ανακατεύουμε καλά.
  4. Στο ταψί βάζουμε ένα αλουμινόχαρτο, πάνω βάζουμε αρκετό αλάτι και τοποθετούμε τα ψάρια μας. Προσθέτουμε και το υπόλοιπο αλάτι και το χτίζουμε πατώντας το με τα χέρια μας.
  5. Κλείνουμε καλά και το αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στον προθερμασμένο φούρνο αρχικά για μισή ώρα. Στη συνέχεια γυρίζουμε από την άλλη μεριά το ψάρι και ψήνουμε για  40 λεπτά ακόμα στους 200ο .
  6. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο, σπάζουμε το αλάτι και με προσοχή αφαιρούμε τα κομμάτια του ψαριού. Αν το ψάρι έχει τα λέπια του, τότε μαζί με το αλάτι θα φύγουν και η πέτσα του ψαριού με τα λέπια. Αν το ψάρι είναι καθαρισμένο, τότε την πέτσα του ψαριού θα πρέπει να τη βγάλουμε εμείς.
  7. Το ψάρι γίνεται πεντανόστιμο μαζί με λαδολέμονο.
  8. Επίσης μπορούμε να το σερβίρουμε και με   Σάλτσα με εστραγκόν για ψάρι

 

Λίγα μυστικά ακόμα
Παρόμοια συνταγή; Ψάρι στη λαδόκολλα
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Εξαιρετικός τρόπος ψησίματος, άριστο αποτέλεσμα!!
Σχόλιο από marianta , Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραίος τρόπος μαγειρέματος για τα ψάρια μας Ηλιάννα! Θα ήθελα να σε ρωτήσω στην αρχή σε ποια θερμοκρασία τα ψήνουμε;
Σχόλιο από Βαγγος 13 , Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote image
πολυ ωραιος τροπος!!!!!θα τιμηθει συντομως!!!!!!!!!
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2010
Μαριάντα, το ψήνουμε στους 200ο βαθμούς.
Σχόλιο από hrisag , Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
με λιγα λογια ΑΡΙΣΤΟ!οπωσδηποτε θα δοκιμαστει Ηλιαννα.
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2010
Νάνα, και εγώ έτσι το έκανα παλαιότερα, αλλά μου άφηνε κάτω μια υγρασία και δεν μου καλοψηνόταν η κάτω πλευρά του ψαριού. Έτσι τώρα το βάζω στο αλουμινόχαρτο για να μπορώ να γυρίζω πάνω κάτω το ψάρι και να είμαι ήσυχη ότι θα καλοψηθεί. Δεν ξέρω αν εσύ αντιμετωπίζεις τέτοιο πρόβλημα.Το ψήνω 1 ώρα περίπου στους 200ο , εσύ;
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 17 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τα μυρωδικά κάνουν τα ψάρια αγαπημένο φαγητό!!και εσύ Ηλιάννα χρεισημοποιείς πολλά!!!!!!Σίγουρα είναι πεντανόστιμο!!!
Σχόλιο από apos , Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Καλησπέρα.
Γίνονται όντως πολύ νόστιμες.Απλώς η μισή ώρα + 40 λεπτά ή η 1 ώρα μου φαίνονται υπερβολικά πολύ!
'Εχω δοκιμάσει τη συνταγή με τη μόνη διαφορά ότι δεν μπήκε σε ταψάκι αλλά πάνω σε λαδόκολλα και στα 20 λεπτά(που το έβγαλα) ήδη το ψάρι είχε ψιλοστεγνώσει...!
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2011
Εξαρτάται από το μέγεθος του ψαριού. Μπορεί το ψάρι σου να ήταν μικρότερο. Επίσης εξαρτάται και από το φούρνο. Σίγουρα τη δεύτερη φορά που θα φτιαχτεί η συνταγή, θα ξέρει κάποιος το χρόνο που περίπου χρειάζεται...
Μεταφορά στην κορυφή