Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1426-soufledirty111.jpg
Σουφλέ à La Dirty Dancing



Ψάρια τηγανιτά με κορνφλάουρ

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Παρασκευή, 25 Μάρτιος 2016
none
Περιγραφή

Βλέποντας τον Βαγγέλη Δρίσκα στο masterclass να τηγανίζει μελιτζάνες και να μένουν τα κομμάτια ολόκληρα και τραγανά είπα να το δοκιμάσω στα ψαράκια μου και έγιναν τέλεια!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κ. ψαράκια ,όποια σας αρέσουν,
  • 1 φλ. κορνφλάουρ,
  • αλατοπίπερο,
  • ελαιόλαδο ή καλαμποκέλαιο για το τηγάνι Ή μισό μισό.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε ,πλένουμε τα ψάρια μας και αφήνουμε να στραγγίξουν καλά.
  2. Τα αλατίζουμε .
  3. Σε μπολ βάζουμε το κορνφλάουρ,ρίχνουμε πιπέρι ,(εγώ πρόσθεσα και λίγη ρίγανη).
  4. Περνάμε τα ψαράκια μας από το κορνφλάουρ ,μόλις κάψει καλά το λάδι ρίχνουμε ένα ένα ,χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά μας και τηγανίζουμε να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές καλά.
  5. Τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφήσει τυχόν λάδια και σερβίρουμε με σαλάτα εποχής.

Λίγα μυστικά ακόμα

Με το κορνφλάουρ γίνονται τραγανά και δεν διαλύονται όσο μικρά κι αν είναι ,όπως οι μαρίδες μου!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή