Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2758-galatopita.jpg
Γαλατόπιτα



Ψάρια τηγανιτά με κορνφλάουρ

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Παρασκευή, 25 Μάρτιος 2016
none
Περιγραφή

Βλέποντας τον Βαγγέλη Δρίσκα στο masterclass να τηγανίζει μελιτζάνες και να μένουν τα κομμάτια ολόκληρα και τραγανά είπα να το δοκιμάσω στα ψαράκια μου και έγιναν τέλεια!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κ. ψαράκια ,όποια σας αρέσουν,
  • 1 φλ. κορνφλάουρ,
  • αλατοπίπερο,
  • ελαιόλαδο ή καλαμποκέλαιο για το τηγάνι Ή μισό μισό.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε ,πλένουμε τα ψάρια μας και αφήνουμε να στραγγίξουν καλά.
  2. Τα αλατίζουμε .
  3. Σε μπολ βάζουμε το κορνφλάουρ,ρίχνουμε πιπέρι ,(εγώ πρόσθεσα και λίγη ρίγανη).
  4. Περνάμε τα ψαράκια μας από το κορνφλάουρ ,μόλις κάψει καλά το λάδι ρίχνουμε ένα ένα ,χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά μας και τηγανίζουμε να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές καλά.
  5. Τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφήσει τυχόν λάδια και σερβίρουμε με σαλάτα εποχής.

Λίγα μυστικά ακόμα

Με το κορνφλάουρ γίνονται τραγανά και δεν διαλύονται όσο μικρά κι αν είναι ,όπως οι μαρίδες μου!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή