Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ψητό χοιρινό μαριναρισμένο

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Χοιρινό ψητό στο φούρνο! Ότι πρέπει για μπουφέ!!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 2 κιλά χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλα, καλο θα ειναι να ειναι λαιμος
  • 300 γραμ. μπέικον ή μπέικον  πανσέτα  σε λεπτές φέτες κομμένα
  • 8 κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες
  • 100 μλ ασπρο κρασι
  • 500 μλ ζωμο κρεας
  • Αλατοπίπερο
  • Μουσταρδα
Οδηγίες

  1. Κοβουμε το κρεας σε φετες,  αλλα οχι μεχρι κατω, ετσι που να εχουμε τσεπες. Αλατοπιπερωνουμε και αλείφουμε με την μουσταρδα.
  2. Στη συνέχεια, στην πρώτη τσέπη Βάλτε λεπτές φέτες μπέικον. Στην επόμενη τσέπη
  3. πολλες ροδελες κρεμμυδιών  και κανουμε παλι το ιδιο εναλλάξ στο γέμισμα.
  4. Το ψητό το βαζουμε σε μια γαστρα η ταψι η κατσαρολα με καπάκι και ριχνουμε το κρασι και τον ζωμο κρεατος.  Σκεπαζουμε με το καπακι , αν το βαλουμε σε ταψι το σκεπαζουμε καλα με αλουμινοχαρτο. Το αφηνουμε στο ψυγείο περίπου 12-24 ώρες.
  5. Αναβουμε τον φουρνο στους 180 βαθμους και ψηνουμε για 2 ωρες . Αν εχουμε λιγότερο  κρεας, το ψήνουμε  λιγοτερη ωρα και βάζουμε  λιγοτερο ζωμο κρεατος.
  6. Όταν ψηθεί,  βγαζουμε το κρεας σε πιατελα το κοβουμε σε μεριδες, ετσι και αλλιώς είναι έτοιμες οι μεριδες.
  7. Το ζωμο τον χτυπαμε με το μινι πιμερ και τον δενουμε με λιγο κορν φλαουερ και λιγο κρυο νερο .
  8. Σερβιρουμε με πουρε και σαλατα
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία διαφορετική συνταγή για ψητό χοιρινό!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Σάββατο, 25 Φεβρουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Γευστικότατο θα γίνεται το ψητό Μπιάνκα!!
Μπράβο!!
Σχόλιο από zoe-Nefeli Pl , Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2013
egine teleio...bravo...oraia syntagi
Μεταφορά στην κορυφή