Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ραβιόλια

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2013
none
Περιγραφή

Πόσο νόστιμα είναι τα σπιτικά ραβιόλια, ακόμα και σε σούπα!

Συστατικά
  •    400 γραμμάρια αλεύρι
  •    1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  •    125 ml νερό , χλιαρό ίσως και λίγο περισσότερο
  •    1 κουταλιά της σούπας ξίδι ( ξίδι από κρασί )
  •    5 κουταλιές της σούπας λάδι

Για τη γέμιση :

  •    400 γρ σπανάκι καταψυγμένο
  •    1 κρεμμύδι
  •    1+ 1/2 ψωμάκι
  •    400 γρ. κιμα ή αν θελουμε μονο 200 γρ και προσθετουμε   200 γρ φρεσκα λουκάνικα μονο το κρεας
  •    1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό , ψιλοκομμένο
  •    2 αυγα
  •    1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  •    1 πρέζα πιπέρι , λευκό
  •    1 1/2 λίτρα ζωμό κρεατος η λαχανικών
  •    1 κουταλιά της σούπας σχοινόπρασο ψιλ/νο
Οδηγίες
  1. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι , το νερό , το ξίδι και το λάδι σε ένα μπολ σε μια ζυμη,   στη συνέχεια, αφήστε το για 20 λεπτά κάτω από ένα ζεστό μπολ .
  2. Εν τω μεταξύ , αφηνουμε το σπανάκι να ξεπαγωσει και το στιβουμε καλα,   αν εχουμε φρεσκο το ζεματίζουμε για 3 λεπτά σε λίγο αλατισμένο νερό που βράζει . Ξεφλουδίστε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε ζάρια . Βαζουμε Το ψωμί μουλιάσει σε κρύο νερό .
  3. Στραγγίστε το σπανάκι και ψιλοκόψτε το, στιβουμε και το ψωμι καλα και το ανακατεύουμε με το κρέας και με το μιγμα απο το λουκανικο, προσθετουμε τα κρεμμύδια , μαϊντανό , σπανάκι , τα αυγά , το αλάτι και το πιπέρι .
  4. Ανοίγουμε τη ζύμη σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια , πάχους 3 mm περίπου και στη συνέχεια κόβουμε σε τετράγωνα 15 cm,   βαζουμε μια κουταλιά της γέμισης αλείφουμε με νερο και μετα το διπλωνουμε πατωντας καλα τις ακρες.
  5. Βάζουμε το ζωμό να πάρει μια βράση , ριχνουμε μεσα τα ραβιολι  στην ανοιχτή κατσαρόλα περίπου 10 λεπτά , μέχρι να ανέβουν στην επιφάνεια .Στραγγίζουμε,   πασπαλιζουμε με τα σχοινόπρασο και σερβίρουμε .
  6. Ωστόσο , μπορουμε επίσης να μην τα βρασουμε, αλλα τα αφήνουμε σε βουτυρο να ροδισουν και τα σερβιρουμε με τηγανητά δαχτυλίδια κρεμμυδιού και σαλάτα .

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορουμε να τα ετοιμασουμε και να τα βαλουμε στην κατάψυξη και οταν τα χρειαστουμε τα εχουμε ετοιμα.

Συνταγή εδώ

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή