Ρολά γαλοπούλας με μανιτάρια

Μια ιδιαίτερα εμφανίσιμη συνταγή και υγιεινή που μπορεί να γίνει και με κοτόπουλο! Κατάλληλη και για μπουφέ!
- 4 φέτες στήθος γαλοπούλας ή κοτόπουλου αν είναι μεγάλα να κόβουμε στη μέση
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 τέταρτο μανιτάρια φρέσκα σε φέτες
- 2 φρ. Κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- Λίγο λάδι
- 1 κλωνάρι δεντρολίβανο φρέσκο
- Μισή κούπα άσπρο κρασί
- 1 /2 κούπα ζωμό ή μισή κούπα νερό με κύβο
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλ/νο
- 2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
- Αλάτι και πιπέρι
- Αλείφουμε τα φιλέτα με τη μουστάρδα και τα αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες.
- Μετά χτυπάμε τα φιλέτα να λεπτύνουν καλά, ή λέμε στο χασάπη να το κάνει και αλατοπιπερώνουμε.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.
- Στα φιλέτα γαλοπούλας απλώνουμε πρώτα παρμεζάνα τριμμένη και πάνω βάζουμε το μείγμα των μανιταριών, Τα κάνουμε ρολάκια και τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδες.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε τα ρολά. Προσθέτουμε τα δεντρολίβανο, σβήνουμε με το κρασί και μόλις ελαττωθεί λίγο ρίχνουμε και το ζωμό και σιγοβράζουμε με κλειστό καπάκι για περιπου 10 λεπτά.
- Διορθώνουμε τη γεύση, προσθέτουμε το μαϊντανό και σερβίρουμε με παρμεζάνα και ζυμαρικό ή πουρέ.
Για μεγαλύτερη ποσότητα ψήνουμε το φαγητό στο φούρνο.