Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Cisco Certified Design Associate
angeleena 3.12.2019 8:51
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σάλτσα Κάρυ για ψητά λουκάνικα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 13 Ιούνιος 2014
none
Περιγραφή

Πολύ νόστιμη σάλτσα για να συνοδεύσει τα λουκάνικα ή τα ψητά μας.

Συστατικά
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 μικρό κρεμμυδάκι σε κύβους κομμενο
  • 1 δοντακι σκόρδο κομμένο σε κυβακια
  • 125 γρ. πάστα ντομάτα πελτε
  • 250 ml ντοματα σε κομματάκια κομμένη απο κονσέρβα η από μπουκάλι
  • 250 ml χυμού πορτοκάλι
  • 1 Γλυκάνισο αστεροειδή
  • 1 κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ζωμό λαχανικών σε κόκκους
  • 1 κουταλιά σούπας πιπέρι καγιέν ή 1 κουταλάκι του γλυκού τσίλι
  • 3 κουταλιές της σούπας (ίσως λίγο περισσότερο) καλό κάρυ σκόνη
  • Αλατοπίπερο
Οδηγίες
  1. Βαζουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο αφηνουμε λιγο να ξανθυνουν, προσθετουμε τον πελτε ντομάτας και την ντοματα κονσέρβας, ανακατεύουμε και την τσιγαριζουμε λιγο για 1 λεπτό.
  2. Πασπαλίζουμε με το κάρυ, ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού και ολα τα αλλα υλικά και σιγοβράστε για 5 λεπτά. Αν η σάλτσα να είναι πολυ πυκνή μπορείτε να το αραιώνουμε με λίγο νερό.
  3. Πασπαλίστε με αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και με λιγο κάρυ ακομη, βγαζουμε τον Γλυκάνισο απο την σαλτα. Αν θελουμε περνάμε την σαλτςα απο την σίτα η με το πιμερ για να μην έχουμε το κρεμμύδι η το σκόρδο στην σαλτσα μας.
  4. Αν έχετε ωραίες φρέσκες ντοματες, βάλτε αυτές αντί για την κονσέρβα. Αλλα χωρις τα σπορακια και τη φλουδα τους.
Λίγα μυστικά ακόμα

 Πηγή της συνταγήςεδώ . Εγώ έβαλα τη δική μου πινελιά

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή