Σάλτσα κιμά…αλά Στρογγάνοφ!
- Μισό κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
- Μισή κούπα λάδι
- 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ
- 1κ.γλ. ζάχαρη
- 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Μισό κιλό μανιτάρια σε φέτες
- 1,5 κούπα ζωμό κρέατος
- 1 κούπα κρέμα γάλακτος
- 1 κούπα κόκκινο κρασί
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Αλάτι και πιπέρι
- Σοτάρουμε στο λάδι τον κιμά και ρίχνουμε τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε για λίγο να απορροφήσει τα υγρά των μανιταριών.
- Προσθέτω το κρεμμύδι με το σκόρδο και μαγειρεύω για 5 λεπτά περίπου. Σβήνω με το κρασί και προσθέτω την ντομάτα, τη ζάχαρη, το αλατοπίπερο και την κρέμα γάλακτος.
- Αφήνουμε να μαγειρευτεί για 10 λεπτά περίπου και είναι έτοιμη να τη σερβίρουμε με τα ζυμαρικά μας.





τελοιο ειναι μπραβο και πικαντικο

Οποια δεν δωκημασε δεν ξερη τι χάνει !!!
Πολυ ωραία συνταγη ,πικαντικη εύκολη
Μμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!