Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

454-cheese-forma.jpg
Cheesecake με ροδάκινα



Σαρλότ με φράουλες

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Κυριακή, 19 Απρίλιος 2015 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Νοστιμιά και εμφάνιση για ένα εποχιακό γλυκό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • δυο πακεττα σαβαγιαρ (θα περισσεψουν λιγα)
  • 1 κιλο φραουλες
  • 1 φλ.του τσαγιου ζαχαρη
  • 2 σακκουλακια ζελε φραουλα
  • 300 γρ.τυρι κρεμα
  • 250 γρ.κρ.γαλακτος χτυπημενη σε σαντιγί με 1 φλ.του τσαγιου αχνη
  • κονιακ για τα σαβαγιαρ
  • αχρωμο φακελακι ζελε για ταρτες
Οδηγίες
  1. Σε μια φορμα με σουστα νουμερο 24 η σε τσερκι με το ιδιο ανοιγμα βαζουμε τα σαβαγιαρ μας ορθια γυρω γυρω αφου τα εχουμε βουτηξει ελαφρα στο κονιακ,εαν θελουμε μπορουμε να στρωσουμε και κατω μια σειρα σαβαγιαρ
  2. Χτυπαμε σε κρεμα το τυρι μας. Αφου πολτοποιησουμε τις μισες φραουλες τις βαζουμε σε κατσαρολακι μαζι με τη ζαχαρη και τις ζεσταινουμε, ριχνουμε μεσα την σκονη ζελε φραουλα και ανακατευουμε καλα να λειωσει, βαζουμε στο ψυγειο να κρυωσει λιγο.
  3. Ανακατευουμε με την χτυπημενη κρεμα. χτυπαμε την κρεμα γαλακτος με την αχνη να γινει σαντιγί.
  4. Στρωνουμε κατω την κρεμα φραουλα, κατοπιν την κρεμα σαντιγί, τις υπολοιπες και πιο ομορφες φραουλες τις βαζουμε απο επανω.
  5. Κανουμε το διαφανο ζελε οπως λεει η συσκευασια μας, το ριχνουμε επανω στις φραουλες να γυαλισουν, στο σερβιρισμα μπορουμε να αχνισουμε ελαφρα την σαρλοτ μας
Σχόλια
Σχόλιο από ΣΠΙΝΟΥ , Δευτέρα, 04 Μάιος 2015 vote image
ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΤΙΑΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΑ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΤΥΡΙ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΗΞΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΚΡΥΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΣΥΝΤΑΓΗ) ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΙΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ.
Σχόλιο από BarBarBar , Τρίτη, 05 Μάιος 2015
περιμενουμε να κρυωσει και να στεκεται η κρεμα φραουλα και υστερα την τοποθετουμε στο γλυκο μας εαν την βαζετε νερουλη (που προφανως ετσι το βαλατε)ειναι λογικο να ανεβουν τα σαβαγιαρ στην επιφανεια
Σχόλιο από ΣΠΙΝΟΥ , Τετάρτη, 06 Μάιος 2015 vote imagevote imagevote imagevote image
Ετσι το εκανα ναι..
Θα το ξαναφτιαξω το Σαββατο! Ευχαριστω πολυ!!!
Μεταφορά στην κορυφή