Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...


Σκαλοπίνια με μοτσαρέλα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Κυριακή, 07 Φεβρουάριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Πολύ νόστιμο και εμφανίσιμο πιάτο, αλλά και πολύ γρήγορο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
2 άτομα
  • 1 χοιρινό φιλέτο
  • Λίγο λάδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο στην πρέσα
  • 1 μικρό ξερό κρεμμύδι τριμμένο
  • Μισό φλιτζάνι  άσπρο κρασί
  • Μισό κύβο ζωμό κρέατος
  • 1 κόκκινη ντομάτα ξεφλουδισμένη και ψιλ/νη
  • Μισό κ.γλ. ξερό βασιλικό ή μερικά φύλλα φρέσκο
  • 1 μπάλα μοτσαρέλα μπουφάλα (είναι σε σακουλάκι με άλμη )
  • Αλατοπίπερο
Οδηγίες

  1. Κόβουμε το φιλέτο σε 4 ή 5 φέτες, ανάλογα με το μέγεθος του φιλέτου μας.
  2. Το πιέζουμε ή το χτυπάμε ελαφρά για να πλατύνει και το αλατοπιπερώνουμε.
  3. Σοτάρουμε στο λάδι ελαφρά τις φέτες μας να ροδίσουν.
  4. Βάζουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και αφήνουμε για λίγο να μαραθούν σε μέτρια φωτιά.
  5. Σβήνω με το κρασί και προσθέτω και τον κύβο.
  6. Σε 2 λεπτά προσθέτω την ντομάτα, το βασιλικό και αφήνω να σιγοψηθεί για 3-4 λεπτά. Διορθώνω το αλατοπίπερο.
  7. Κόβω τη μοσταρέλα σε φέτες όσες είναι και τα σκαλοπίνια μας και τις βάζω πάνω σε καθένα κομμάτι. Σκεπάζω με το καπάκι το τηγάνι μου για 3-4 λεπτά περίπου ώστε να αρχίσει να λιώνει η μοσταρέλα.
  8. Σερβίρω με ζυμαρικό κυρίως!!
Σχόλια
Σχόλιο από bhsaria58 , Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Γρήγορο-εύκολο και πανέμορφο πιάτο!!!
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Νοστιμότατη συνταγή, η δε μοτσαρέλα...του πάει πολύ!
Σχόλιο από hrisag , Παρασκευή, 12 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Παντα με τα ωραια σου Ηλιαννα η παρουσιαση σου ομορφη,και για την γευση ειμαι σιγουρη!
Μεταφορά στην κορυφή