Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Απ:Μέτρημα υλικών
pripankaj 17.11.2018 8:55
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
Hlianna 24.7.2018 20:54
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
Hlianna 24.7.2018 20:53
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
Hlianna 24.7.2018 20:51
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
Hlianna 24.7.2018 20:50
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
ioankedi@protonmail.com 24.7.2018 14:08
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1654-milaneza.jpg
Κοτόπουλο μιλανέζα



Σκορδαλιά με καρύδια

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Θρακιώτικη παραδοσιακή συνταγή της μάνας μου!

Συστατικά
  • 4 χοντρές φέτες μαύρο μπαγιάτικο ψωμί καλά μουσκεμένο και καλά στιμμένο.
  • 6 σκελίδες σκόρδο.
  • 1 κουταλάκι αλάτι.
  • 3/4 του φλιτζανιού λάδι.
  • Χυμό 2 λεμονιών.
  • Μια μεγάλη χούφτα καρύδια κοπανισμένα.
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε στο γουδί τις σκελίδες του σκόρδου με το αλάτι καλά .
  2. Τις προσθέτουμε στο ψωμί και συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας εναλλάξ λάδι και λεμόνι.
  3. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αναλόγως πόσο λεμόνι θέλουμε.
  4. Στο τέλος προσθέτουμε και τα καρύδια, που δίνουν πολύ ωραία γεύση.
Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι μια σκορδαλιά που ταιριάζει πολύ και με κολοκυθάκια τηγανητά και μελιτζάνες.

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία σκορδαλιά!
Μεταφορά στην κορυφή