Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σκορδοψωμάκια με τυρί

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 26 Οκτώβριος 2012
none
Περιγραφή

Εύκολα, νόστιμα και μυρωδάτα ψωμάκια με άρωμα σκόρδου και γεύση παρμεζάνας.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
12 ψωμάκια

Γέμιση

  • 1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα ή όσο θέλετε εσείς
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο στην πρέσα
  • Χοντροκομμένο πιπέρι
  • 3 κ.σ. μαϊντανός ψιλ/νος
  • 3/4 κούπας λάδι  (αν θέλετε βάλτε β ούτυρο)
Οδηγίες
  1. Ανοίγουμε τη ζύμη μας με τα χέρια ή τον πλάστη σε τετράγωνο φύλλο μήκους 60 εκ. περίπου .
  2. Ανακατεύουμε το λάδι με το σκόρδο να γίνουν μείγμα. Το απλώνουμε πάνω στο ανοιγμένο φύλλο, κρατάμε λίγο για το τέλος.
  3. Ρίχνουμε πιπέρι, παρμεζάνα, μαϊντανό και τυλίγουμε σε ρολό.
  4. Κόβουμε το ρολό σε  12 κομμάτια των 5 εκ. περίπου και τα τοποθετούμε στο ταψάκι  των μάφινς .
  5. Εκεί  με το ψαλίδι  κάνουμε άνοιγμα μικρό στην επιφάνεια και λαδώνουμε με το λάδι  που μας περίσσεψε και λίγη παρμεζάνα.
  6. Ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά και μετά στους 200ο για 10 με 15 λεπτά να ροδοκοκκινίσουν.

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να βγάλουμε 1 ψωμάκι και να δοκιμάσουμε το ψήσιμό του.
Βάλτε εσείς βούτυρο, εγώ χρησιμοποιώ λάδι στη διατροφή μας.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή