Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1273-0_.jpg
Φράουλες Κοκτέιλ



Σολομός φούρνου με σάλτσα κρασιού

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τετάρτη, 18 Μάρτιος 2009
none
Περιγραφή γερμανική συνταγή
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες

  • 1 κιλό φιλέτο σολομού χωρίς κόκκαλα
  • 1 κούπα ζωμό λαχανικών
  • Αλάτι, πιπέρι, άνηθο
  • Φρέσκα μυρωδικά (δυόσμο, δεντρολίβανο, θυμάρι, μαντζουράνα, μαϊντανό, σέλινο, θυμάρι…).ή ότι έχετε από αυτά.

Για τη σάλτσα

  • 1 κ. γλ. Βούτυρο ή λάδι
  • Χυμό 1-2 λεμονιών
  • Μισή κούπα κρέμα γάλακτος
  • Μισή κούπα λευκό κρασί
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 1 κ.γλ. βούτυρο + 1 κ.σ. λάδι
  • 2 κ.σ. αλεύρι
Οδηγίες

 

  1. Αλατίζω και πιπερώνω το ψάρι.
  2. Στο ταψί βάζω λάδι και στρώνω τα φρέσκα μυρωδικά.
  3. Πάνω τοποθετώ το ψάρι.
  4. Ρίχνω λίγο ζωμό λαχανικών και ψήνω στους 190 ο για 20΄περίπου στη μέση του φούρνου.
Η σάλτσα
  1. Βάζω βούτυρο ή λάδι στην κατσαρόλα (εγώ δεν χρησιμοποιώ βούτυρα) , αλεύρι και ψήνω για λίγο αυτό το μείγμα.
  2. Μετά ρίχνω το ζωμό λαχανικών, το κρασί και ανακατεύω γρήγορα γρήγορα με το σύρμα.
  3. Προσθέτω κρέμα, αλάτι, ζάχαρη και λίγο λεμόνι..
  4. Ανακατεύω μέσα και το αυγό με τον άνιθο.

 

Λίγα μυστικά ακόμα
Κάποιες φορές το φτιάχνω και σκέτο χωρίς τη σάλτσα μόνο με λεμόνι.
Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Κυριακή, 18 Δεκέμβριος 2011
Αυτά τα μυρωδικά είναι φανταστικά,μου αρέσουν πολύ και ταιριάζουν πολύ στα ψαρια!!
Μεταφορά στην κορυφή