Σολομός με κρέμα γάλακτος
Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
2 άτομα
- 250 γρ. σολομός φρέσκος ή κατεψυγμένος αν θέλετε
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- 2 κ, γ. τριμμένο κύβο λαχανικών
- 1 πρέζα πιπέρι
- λίγο άνηθο
- λίγο κορν φλάουρ
- 1 κ, γ. ντομάτα πελτέ
- 1 σκελίδα σκόρδο ή και 2 περασμένες από την πρέσα του σκόρδου
- 1 κρεμμύδι μικρό ή 1 σαρλότ κομμένο σε κυβάκια
- λίγη μαργαρίνη
Οδηγίες
- Βάζουμε τον παγωμένο σολομό σε ένα πυρέξ
- Βάζουμε την κρέμα γάλακτος, τον τριμμένο κύβο λαχανικών, ντομάτα, πιπέρι, άνηθο, κορν φλάουρ, σκόρδο, όλα μαζί σε μια λεκάνη ή σε μίξερ και τα ανακατεύουμε καλά
- Δοκιμάζουμε από αλάτι και πιπέρι
- Σοτάρουμε το κρεμμυδάκι στο βούτυρο, ρίχνουμε και το μίγμα από την κρέμα και ανακατεύουμε λίγο
- Το ρίχνουμε επάνω στον σολομό και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-30 λεπτά, προσοχή να μην σας στεγνώσει το ψάρι
- Σερβίρουμε με ρύζι και σαλάτα

Σχόλια
Νοστιμότατη συνταγή για σολομό με ωραία αρωματικά υλικά!!
Πρωτότυπη συνταγή για να φτιάξουμε το σολομό μας!