Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Σολομός με κρέμα γάλακτος

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τετάρτη, 14 Απρίλιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
2 άτομα
  • 250 γρ. σολομός  φρέσκος ή κατεψυγμένος αν θέλετε
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 2 κ, γ. τριμμένο κύβο λαχανικών
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • λίγο άνηθο
  • λίγο κορν φλάουρ
  • 1 κ, γ. ντομάτα πελτέ
  • 1 σκελίδα σκόρδο ή και 2 περασμένες από την πρέσα του σκόρδου
  • 1 κρεμμύδι μικρό ή 1 σαρλότ κομμένο σε κυβάκια
  • λίγη μαργαρίνη
Οδηγίες
  1. Βάζουμε τον παγωμένο σολομό σε ένα πυρέξ
  2. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος, τον τριμμένο κύβο λαχανικών, ντομάτα, πιπέρι, άνηθο, κορν φλάουρ, σκόρδο, όλα μαζί σε μια λεκάνη ή σε μίξερ και τα ανακατεύουμε καλά
  3. Δοκιμάζουμε από αλάτι και πιπέρι
  4. Σοτάρουμε το κρεμμυδάκι στο βούτυρο, ρίχνουμε και το μίγμα από την κρέμα και ανακατεύουμε λίγο
  5. Το ρίχνουμε επάνω στον σολομό και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-30 λεπτά, προσοχή να μην σας στεγνώσει το ψάρι
  6. Σερβίρουμε με ρύζι και σαλάτα

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Σάββατο, 17 Απρίλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Νοστιμότατη συνταγή για σολομό με ωραία αρωματικά υλικά!!
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 17 Απρίλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote image
Πρωτότυπη συνταγή για να φτιάξουμε το σολομό μας!
Μεταφορά στην κορυφή