Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Σολομός ποσέ

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Δευτέρα, 23 Μάρτιος 2009
none
Περιγραφή

Ένα ψάρι αρκετά λιπαρό, αλλά με τα λεγόμενα «καλά» λιπαρά ω3. Με αυτόν τον τρόπο μαγειρέματος δεν έχει βαριά μυρωδιά και τρώγεται ευχάριστα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες

  • 1-2 φέτες σολομού ή φιλέτο
  • 1 ξερό κρεμμύδι χοντροκομμένο
  • 1 ποτήρι άσπρο κρασί
  • 1 ποτήρι νερό
  • 1 φύλλο δάφνη
  • Διάφορα φρέσκα μυρωδικά ( ρίγανη, δεντρολίβανο, μαντζουράνα, δυόσμο, μαϊντανό, φασκόμηλο κ.ά.)
  • Αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες

  1. Σε κατσαρόλα ή τηγάνι που σκεπάζει, ρίχνω νερό , κρασί άσπρο, μπόλικα αρωματικά χόρτα , λίγο ξερό κρεμμύδι, δάφνη και πιπέρι με αλατάκι.
  2. Μόλις βράσει ρίχνω το ψάρι μέσα στο υγρό και το αφήνω σκεπασμένο σε μέτρια θερμοκρασία, ένα τεταρτάκι περίπου.
  3. Το χρώμα όταν ψηθεί, θα είναι ρόζ ανοιχτό.
  4. Γίνεται «ποίημα» και τόσο ευωδιαστό.......ούτε μυρωδιά βαριά που έχει ο σολομός ούτε τίποτα.......υπέροχη γεύση εξαιτίας των χόρτων.
  5. Τα υλικά της κατσαρόλας τα πετάς καθώς και το ζουμί.
  6. Σερβίρεται με ελαιόλαδο και λεμόνι.
  7. Επίσης με βραστά λαχανικά ή πατάτες ψητές στο φούρνο ή στα μικροκύματα.
  8. Καλή επιτυχία!
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή