Σουπιές με σπανάκι

Ένα κλασικό πιάτο της Σαρακοστής!Τα τρυφερά σπανάκια με τις νόστιμες σουπιές δένουν εδώ σε ένα ωραία πιάτο!!
- 1 κιλό σουπιές καθαρισμένες και κομμένες σε μέτρια κομμάτια.
- 3/4 του κιλού σπανάκι πλυμένο κομμένα μόνο τα φύλλα και ελαφρά ζεματισμένα.
- 1/2 ποτήρι λάδι,
- 1 ματσάκι κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα,
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
- 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί
- 1 κουταλάκι γλ.μουστάρδα.
- 1/2 ματσάκι άνηθο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ,
- 1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας ,
- 3 ντομάτες μεγάλες ψιλοκομμένες.
- Αλάτι,πιπέρι.
- Βράζουμε τις σουπιές για μισή ωρίτσα μέχρι να μαλακώσουν με 2-3 ποτήρια νερό.Τις στραγγίζουμε.
- Βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα να κάψει και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το κρεμμύδι και τις σουπιές.Τα σοτάρουμε για λίγη ώρα ,τα σβύνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί ,προσθέτουμε τις ντομάτες τον ντοματοχυμό,αλάτι ,πιπέρι,και 2 ποτήρια ζεστό νερό. Επίσης προσθέτουμε την μουστάρδα.
- Αφήνουμε να βράσει η σάλτσα για κάμποση ώρα ,προσθέτουμε τα ζεματισμένα σπανάκια ,τον άνηθο και τον μαϊντανό και δίνουμε ακόμη 1-2 βράσεις να μελώσει η σάλτσα.