Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σπαγγέτι αλ πέστο

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 23 Σεπτέμβριος 2012
none
Περιγραφή

Με σάλτσα βασιλικού είναι αυτό το πιάτο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1/2 πακέτο σπαγγέτι νούμερο 10.
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο.
  • 1 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού πλυμένα καλά στεγνωμένα και πατημένα.
  • 3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες.
  • 3 κουταλιές σούπας αμύγδαλα κοπανισμένα.
  • 1 φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη.
  • 3/4 φλιτζανιού λάδι.
  • αλάτι ,πιπέρι.
Οδηγίες
  1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και βάζουμε μέσα 1 κουταλιά βούτυρο να λιώσει με την ζέστη των μακαρονιών.
  2. Βάζουμε στο μούλτι τα φύλλα του βασιλικού ,τα σκόρδα, το αλάτι ,το πιπέρι και σιγά -σιγά το λάδι. Τα χτυπάμε ,προσθέτουμε τα 3/4 φλιτζανιού παρμεζάνα.
  3. Ανακατεύουμε την μισή σάλτσα στα μακαρόνια. Σερβίρουμε στα πιάτα ,προσθέτουμε μια κουταλιά σάλτσας από πάνω ,τριμμένη παρμεζάνα και στολίζουμε με μια κορφούλα βασιλικού.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή