Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
akshpatil 12.5.2020 15:46
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σπαγγέτι με πέστο δυόσμου

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Σάββατο, 25 Μάιος 2013
none
Περιγραφή

Μια ακόμη σάλτσα πέστο, συνοδεύει το σπαγγέτι αυτό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 500 γραμμάρια σπαγγέτι.
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού δυόσμο ψιλοκομμένο.
  • 1 φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα.
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού κεφαλογραβιέρα τριμμένη.
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες.
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο.
  • αλάτι πιπέρι.
  • Λίγες κουταλιές νερό.
Οδηγίες
  1. Σε μούλτι χτυπάμε τα αμύγδαλα να γίνουν σκόνη. Ρίχνουμε στην συνέχεια την κεφαλογραβιέρα το δυόσμο και το σκόρδο και συνεχίζουμε το χτύπημα. Όταν γίνουν ομοιόμορφο μείγμα προσθέτουμε το λάδι ,αλάτι ,πιπέρι και λίγο νερό. Συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε αν χρειάζεται λίγο νερό ακόμη και αλάτι.
  2. Σε βαθιά κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε το σπαγγέτι. Το σουρώνουμε και ρίχνουμε 5-6 κουταλιές σάλτσα ,ανακατεύουμε και σερβίρουμε, στολίζοντας με μια κορφούλα δυόσμου.
Λίγα μυστικά ακόμα

Συνταγή από το Everything Cook.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή