Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2745-tsatneivissinou.jpg
Βύσσινο Chutney



Σπιτικά Λουκάνικα Πηλίου

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 21 Μάιος 2015
none
Περιγραφή

Φτιάχνουμε μόνοι μας υπέροχα σπιτικά λουκάνικα και τα στεγνώνουμε έξυπνα και γρήγορα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 2.κιλα προβειο κρέας σε κιμά
  • 500 γρ μοσχαρι κιμά
  • 500 γρ χοιρινο σπάλα κομμένο σε πολυ μικρα κομματάκια
  • αλατι δοκιμάζουμε
  • πιπερι μαυρο,
  • μπουκουβο αρκετό
  • ριγανη αρκετή
  • 200 γρ σκόρδο κομμένο
  • 4 κ σ μπαχαρι τριμμενο
  • 1 κιλο κρεμμυδια τριμμενο η Καλύτερα σε σκονη
  • κυμινο αρκετό
  • Θυμαρι αρκετό
  • 2-4 κ σ Καπνιστή πάπρικα σκονη
  • 1 κ σ Παπρικα σκονη γλυκια
  • 1 κ σ Παπρικα σκονη καυτερη
  • Κρασι Κοκινο
  • Ξύδι μπαλσαμικο
  • ( Αν θελουμε βαζουμε και Μείγμα για τρικαλινά λουκάνικα (σε όλα τα μπαχαράδικα, έτσι το ζητάτε)
Οδηγίες
  1. Ανακτευω ολα τα μπαχαρικά με το ψιλοκομμένο κρέας και δοκιμάζω, αν θελω προσθέτω και αλλα καρυκεύματα. Το βάζω στο ψυγείο μια νύχτα. Και μετα γεμίζω το εντερο.
  2. Το πασπαλίζω λιγο με ρίγανη το κρεμάω σε μέρος στεγνο , με αέρα οχι με υγρασία για 24 ώρες να φύγουν τα υγρά και να στεγνώσουν. Εγω το εβαλα στο μπάνιο και εβαλα ανεμιστήρα να στεγνώσει γρήγορα.
  3. Την άλλη μέρα ειναι σχεδόν στεγνά, εχουν παρει ενα σκούρο χρωμα ,μετα στο ψυγείο που το εχω κατεβασει στο 1, δεν θελω να εχει υγρασία, το αφήνω για 2-3 ημέρες όσες πιο πολλές ημέρες ειναι στο ψυγείο τόσο πιο πολυ στεγνώνει μαζεύει και γίνεται πιο νόστιμο. Μετα την ψυξη κατευθείαν στο γκριλ !

Λίγα μυστικά ακόμα

 Μπαχαρικά και ποσότητες της αρεσκείας σας.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή