Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σπιτικά Λουκάνικα Πηλίου

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 21 Μάιος 2015
none
Περιγραφή

Φτιάχνουμε μόνοι μας υπέροχα σπιτικά λουκάνικα και τα στεγνώνουμε έξυπνα και γρήγορα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 2.κιλα προβειο κρέας σε κιμά
  • 500 γρ μοσχαρι κιμά
  • 500 γρ χοιρινο σπάλα κομμένο σε πολυ μικρα κομματάκια
  • αλατι δοκιμάζουμε
  • πιπερι μαυρο,
  • μπουκουβο αρκετό
  • ριγανη αρκετή
  • 200 γρ σκόρδο κομμένο
  • 4 κ σ μπαχαρι τριμμενο
  • 1 κιλο κρεμμυδια τριμμενο η Καλύτερα σε σκονη
  • κυμινο αρκετό
  • Θυμαρι αρκετό
  • 2-4 κ σ Καπνιστή πάπρικα σκονη
  • 1 κ σ Παπρικα σκονη γλυκια
  • 1 κ σ Παπρικα σκονη καυτερη
  • Κρασι Κοκινο
  • Ξύδι μπαλσαμικο
  • ( Αν θελουμε βαζουμε και Μείγμα για τρικαλινά λουκάνικα (σε όλα τα μπαχαράδικα, έτσι το ζητάτε)
Οδηγίες
  1. Ανακτευω ολα τα μπαχαρικά με το ψιλοκομμένο κρέας και δοκιμάζω, αν θελω προσθέτω και αλλα καρυκεύματα. Το βάζω στο ψυγείο μια νύχτα. Και μετα γεμίζω το εντερο.
  2. Το πασπαλίζω λιγο με ρίγανη το κρεμάω σε μέρος στεγνο , με αέρα οχι με υγρασία για 24 ώρες να φύγουν τα υγρά και να στεγνώσουν. Εγω το εβαλα στο μπάνιο και εβαλα ανεμιστήρα να στεγνώσει γρήγορα.
  3. Την άλλη μέρα ειναι σχεδόν στεγνά, εχουν παρει ενα σκούρο χρωμα ,μετα στο ψυγείο που το εχω κατεβασει στο 1, δεν θελω να εχει υγρασία, το αφήνω για 2-3 ημέρες όσες πιο πολλές ημέρες ειναι στο ψυγείο τόσο πιο πολυ στεγνώνει μαζεύει και γίνεται πιο νόστιμο. Μετα την ψυξη κατευθείαν στο γκριλ !

Λίγα μυστικά ακόμα

 Μπαχαρικά και ποσότητες της αρεσκείας σας.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή