Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

代办教育部认证学历利物浦大学Liverpool毕业证材料Q@微744043126专业制作英国...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:55
代办教育部认证学历南安普敦大学Soton毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:54
代办教育部认证学历利兹大学Leeds毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:54
代办教育部认证学历格拉斯哥大学Glasgow毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:53
代办教育部认证学历布里斯托尔大学Bristol毕业证材料Q@微744043126专业制作英国...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:52
代办教育部认证学历伦敦大学国王学院KCL毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:52
代办教育部认证学历爱丁堡大学Edinburgh毕业证材料Q@微744043126专业制作英国...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:50
代办教育部认证学历伦敦大学学院UCL毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:50
代办教育部认证学历帝国理工学院IC毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程安...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:49
代办教育部认证学历旧金山艺术大学AAU毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:49
代办教育部认证学历耶鲁大学Yale毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课程安...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:47
代办教育部认证学历肯塔基大学UK毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课程安排...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:45
代办教育部认证学历威斯康星密尔沃基分校UWM毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:44
代办教育部认证学历西密歇根大学WMU毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课程...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:40
代办教育部认证学历内华达大学雷诺分校UNR毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:40
代办教育部认证学历安德鲁大学毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课程安排美国...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:39
代办教育部认证学历阿苏萨太平洋大学APU毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:38
Wo kann ich Lyrica 300 mg rezeptfrei online bestel
stjarnapotekse 23.9.2023 23:36
代办教育部认证学历德州理工大学TTU毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课程...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:36
代办教育部认证学历缅因州立大学毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课程安排美...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:36
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τα τσουρέκια της Γεωργίας

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Aπίθανα, αφράτα τσουρέκια!!!

Συστατικά
  • 3 κιλά αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 4 μαγιές
  • 3 φλιτζάνια  Γάλα
  • 500 γρ βούτυρο
  • 7 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 18 αυγά
  • 6 κ. του γλ ,μαχλεπι
  •  ξύσμα από 2 πορτοκάλια
Οδηγίες
  1. Η ζύμη μας Χρειάζεται μια μεγάλη λεκάνη για 20 Λίτρα!
  2. Το γάλα να είναι χλιαρο. Παίρνουμε ενα μπολ και βαζουμε τις μαγιές μεσα στο γαλα ,με λιγο ζαχαρη και το χτυπάμε με το σύρμα της κουζίνας να αφρίσει, την σκεπαζουμε και την αφηνουμε, να φουσκώσει!
  3. Βάζουμε στην λεκάνη το αλεύρι ,την ζάχαρη, το ξύσμα από τα 2 πορτοκάλια το μαχλεπη και το βούτυρο.
  4. Εν τω μεταξύ έχει φουσκώσει η μαγια μας και την βαζουμε και αυτήν μεσα.
  5. Τα αυγα τα εχω βάλει σε μια βαθιά λεκάνη και τα έχω χτυπήσει με το σύρμα κουζίνας, και τα βάζω και αυτά μέσα και αρχίζω να ζυμώνω.
  6. Στο δουλεμα ,θα χρειαστεί και άλλο αλεύρι, μέχρι το τελος περίπου 2 φλιτζάνια, αλλα σιγά, σιγά στο δουλεμα να μπαίνει οχι μονομιάς, φροντίστε να είναι μια πολύ μαλακιά ζυμη.
  7. Μόλις δούμε στο δούλεμα όταν βάζουμε το χέρι μέσα για να ανασηκώσουμε την ζύμη, ότι δεν κολλαει πια τόσο στο κάτω μέρος,  βαζουμε λιγο λαδι στα χερια και το ζυμώνουμε ακόμα λίγο. η ζυμη είναι πολύ μαλακιά και γυαλίζει.
  8. Την σκεπάζουμε και την βάζουμε καπου, που να ειναι ζεστο μερος, εγω την εβαλα στην πορτα μπροστα ,και την κοιτούσε ολη μέρα ο ηλιος!για 5 ώρες...
Λίγα μυστικά ακόμα

(Τα υλικά σας να είναι όλα θερμοκρασία δωματίου)

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 09 Απρίλιος 2011
Πολύ καλή συνταγή, Γιωργία!!!Καλό Πάσχα σου εύχομαι!!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Σάββατο, 09 Απρίλιος 2011
Πολύ όμορφα τσουρέκια ! καλό Πάσχα λοιπόν Γεωργία!
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 11 Απρίλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Θαυμάσια! Και του χρόνου!! Καλό Πάσχα!!
Μεταφορά στην κορυφή