Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4550-mpakalarokeftedes.jpg
Μπακαλιαροκεφτέδες



Τηγανιά ψαρονέφρι με μανιτάρια και τυρί

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 17 Αύγουστος 2012
none
Περιγραφή

Μια ευωδιαστή συνταγή για τηγανιά με το άρωμα της φρέσκιας ρίγανης!

Συστατικά
  • Μισό κιλό χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) κομμένο σε κύβους
  • ¼ φρέσκα μανιτάρια
  • 2 σκ. Σκόρδο
  • Λίγο λάδι
  • Μισή κούπα κρασί μαρσάλα ή μαυροδάφνη
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • Μερικά κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Τυρί ημίσκληρο  σε κύβους
Οδηγίες

 

  1. Σοτάρουμε στο λάδι το ψαρονέφρι να ροδίσει και ρίχνουμε και το σκόρδο. Το ροδίζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
  2. Ρίχνουμε τα μανιτάρια, το σοτάρουμε για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε το κρασί, το χυμό καθώς και το αλατοπίπερο.
  3. Τέλος ρίχνουμε τη φρέσκια ρίγανη και τυρί, κατεβάζουμε από τη φωτιά, το σκεπάζουμε για 2-3 λεπτά και σερβίρουμε αμέσως.

 

Λίγα μυστικά ακόμα
  • Αν χρησιμοποιήσετε διαφορετικό κομμάτι χοιρινό κρέας όπως από λαιμό, τότε θα πρέπει αρχικά να το ψήσετε περισσότερη ώρα να μαλακώσει με το κρασί  και στη συνέχεια συνεχίζεται όπως λέει η συνταγή.
  • Ο Β.Δρίσκας προτείνει χοιρινο λαιμό, εγώ χρησιμοποιώ ψαρονέφρι για μια πιο υγειινή πρόταση αλλά και πιο γρήγορη.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή