Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2808-mousportokali.jpg
Μους πορτοκάλι



Τηγανιά ψαρονέφρι με μανιτάρια και τυρί

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 17 Αύγουστος 2012
none
Περιγραφή

Μια ευωδιαστή συνταγή για τηγανιά με το άρωμα της φρέσκιας ρίγανης!

Συστατικά
  • Μισό κιλό χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) κομμένο σε κύβους
  • ¼ φρέσκα μανιτάρια
  • 2 σκ. Σκόρδο
  • Λίγο λάδι
  • Μισή κούπα κρασί μαρσάλα ή μαυροδάφνη
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • Μερικά κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Τυρί ημίσκληρο  σε κύβους
Οδηγίες

 

  1. Σοτάρουμε στο λάδι το ψαρονέφρι να ροδίσει και ρίχνουμε και το σκόρδο. Το ροδίζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
  2. Ρίχνουμε τα μανιτάρια, το σοτάρουμε για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε το κρασί, το χυμό καθώς και το αλατοπίπερο.
  3. Τέλος ρίχνουμε τη φρέσκια ρίγανη και τυρί, κατεβάζουμε από τη φωτιά, το σκεπάζουμε για 2-3 λεπτά και σερβίρουμε αμέσως.

 

Λίγα μυστικά ακόμα
  • Αν χρησιμοποιήσετε διαφορετικό κομμάτι χοιρινό κρέας όπως από λαιμό, τότε θα πρέπει αρχικά να το ψήσετε περισσότερη ώρα να μαλακώσει με το κρασί  και στη συνέχεια συνεχίζεται όπως λέει η συνταγή.
  • Ο Β.Δρίσκας προτείνει χοιρινο λαιμό, εγώ χρησιμοποιώ ψαρονέφρι για μια πιο υγειινή πρόταση αλλά και πιο γρήγορη.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή