Τηγανίτες με μέλι
- 2 αυγά,
- 1 φλιτζάνι γάλα ,
- 1 φλιτζάνι νερό,
- 2 κουτ,σούπας κονιάκ,
- 1/4 κουταλάκι γλυκού αλάτι,
- 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη.
- 1/2 κουταλάκι μπέκιν.
- Αλεύρι περίπου μισό κιλό.
- Μέλι.
- Βάζουμε σε μπόλ όλα τα υλικά εκτός το αλεύρι και το μέλι.
- Ανακατεύουμε καλά και αρχίζουμε να προσθέτουμε το αλεύρι σιγά-σιγά μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός.
- Τηγανίζουμε κουταλιές από τον χυλό σε λάδι που κάψαμε και κατεβάσαμε σε μέτρια θερμοκρασία.
- Τις βάζουμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθεί το περίσσιο λάδι.
- Σερβίρουμε με μέλι.