Τουλούμπες
- 3 φλ.τσ.αλευρι,
- 70 γρ.βουτυρο φρεσκο,
- 2 1/3 φλ.τσ. νερο,
- 2 κουτ.γλ.ζαχαρη,
- 4 αυγα,
- 1 κουτ.σουπας σιμιγδαλι ψιλο,
- 1 κουτ.σουπ.κορν φλαουρ,
- μπολικο λαδι για το τηγανισμα.
- Σιρόπι
- 4 1/2 φλ.τσ.ζαχαρη,
- 4 1/2 φλ.τσ.νερο,
- 1 φλ.τσ.μελι,
- 1 βανιλια,
- λιγο λεμονι,
- 2 σταγονες ηλιελαιο (δεν αφηνει τα σιροπιαστα να ζαχαρωνουν)
- Σε μια κατσαρολα βραζουμε το νερο με το βουτυρο και την ζαχαρη,μολις παρει βρασμο ριχνουμε με την μια το αλευρι με το σιμιγδαλι και το κορν φλαουρ και χαμηλωνουμε την φωτια μας. Ανακατευουμε πολυ γρηγορα για να μη σβολιασει το μιγμα μας και ριχνουμε ενα ενα τ αυγα μας, βραζουμε σε χαμηλη φωτια πια μεχρι να ξεκολαει απ τα τοιχωματα της κατσαρολας και να γυαλισει.
- Βαζουμε το λαδι μας να καψει και χαμηλωνουμε την θερμοκρασια,αρχιζουμε με το κορνε μας να βγαζουμε τις τουλουμπες μας και κοβουμε με βρεγμενο μαχαιρι τα κομματια που πεφτουν στο λαδι.
- Τηγανιζουμε μεχρι να ροδισουν.
- Όπως ειναι ζεστες τις ριχνουμε στο κρυο σιροπι το οποιο εχουμε βρασει 3-4 λεπτα και εχουμε αφησει να κρυωσει.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ