Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Cisco Certified Design Associate
angeleena 3.12.2019 8:51
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3496-mpourekakia.jpg
Μπουρεκάκια



Τουλούμπες

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Πέμπτη, 28 Δεκέμβριος 2017
none
Περιγραφή

Ένα ξεχωριστό σιροπιαστό γλυκό, αγαπημένο πολλών.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 3 φλ.τσ.αλευρι,
  • 70 γρ.βουτυρο φρεσκο,
  • 2 1/3 φλ.τσ. νερο,
  • 2 κουτ.γλ.ζαχαρη,
  • 4 αυγα,
  • 1 κουτ.σουπας σιμιγδαλι ψιλο,
  • 1 κουτ.σουπ.κορν φλαουρ,
  • μπολικο λαδι για το τηγανισμα.
  • Σιρόπι
  • 4 1/2 φλ.τσ.ζαχαρη,
  • 4 1/2 φλ.τσ.νερο,
  • 1 φλ.τσ.μελι,
  • 1 βανιλια,
  • λιγο λεμονι,
  • 2 σταγονες ηλιελαιο (δεν αφηνει τα σιροπιαστα να ζαχαρωνουν)
Οδηγίες
  1. Σε μια κατσαρολα βραζουμε το νερο με το βουτυρο και την ζαχαρη,μολις παρει βρασμο ριχνουμε με την μια το αλευρι με το σιμιγδαλι και το κορν φλαουρ και χαμηλωνουμε την φωτια μας. Ανακατευουμε πολυ γρηγορα για να μη σβολιασει το μιγμα μας και ριχνουμε ενα ενα τ αυγα μας, βραζουμε σε χαμηλη φωτια πια μεχρι να ξεκολαει απ τα τοιχωματα της κατσαρολας και να γυαλισει.
  2. Βαζουμε το λαδι μας να καψει και χαμηλωνουμε την θερμοκρασια,αρχιζουμε με το κορνε μας να βγαζουμε τις τουλουμπες μας και κοβουμε με βρεγμενο μαχαιρι τα κομματια που πεφτουν στο λαδι.
  3. Τηγανιζουμε μεχρι να ροδισουν.
  4. Όπως ειναι ζεστες τις ριχνουμε στο κρυο σιροπι το οποιο εχουμε βρασει 3-4 λεπτα και εχουμε αφησει να κρυωσει.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή