Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Απ:Μέτρημα υλικών
pripankaj 17.11.2018 8:55
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
Hlianna 24.7.2018 20:54
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
Hlianna 24.7.2018 20:53
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
Hlianna 24.7.2018 20:51
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
Hlianna 24.7.2018 20:50
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
ioankedi@protonmail.com 24.7.2018 14:08
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τσιπούρες με δενδρολίβανο και μουστάρδα

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Πολύ γευστικό φαγάκι που θα φαγωθεί ευχάριστα από μικρούς και μεγάλους!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
5-6 άτομα
  • 5-6 τσιπούρες μέτριες,
  • 6 πατάτες σε ροδέλες,
  • 1 κρασοπότηρο λάδι,
  • 2 σφηνάκια ούζο,
  • 3κ.σ. μουστάρδα,
  • 1 κρασοπότηρο νερό,
  • δενδρολίβανο,
  • αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Ετοιμάζουμε τα ψάρια, καθαρίζουμε, πλένουμε τα στραγγίζουμε από τα πολλά νερά, αλατοπιπερώνουμε καλά .
  2. Στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί τις ροδέλες πατάτας, απάνω τα ψάρια.
  3. Χτυπάμε το λάδι, το ούζο και τη μουστάρδα, περιχύνουμε τα ψάρια.
  4. Ρίχνουμε το νεράκι, μπόλικο δενδρολίβανο, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 30' στους 180β.
  5. Μετά τη μισή ώρα βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε άλλα 10' να ροδίσουν
Λίγα μυστικά ακόμα

Παρόμοια συνταγή:
Τσιπούρα μεθυσμένη

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 14 Ιανουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ νόστιμη συνταγή, γεμάτη από άρωμα και γεύση!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 01 Φεβρουάριος 2011
Tις έφτιαξα ΚΑΙ σήμερα,πολύ νόστιμες,με γεύση τέλεια!
Σχόλιο από soulli , Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Όποιος δεν τις έχει φτιάξει να τις δοκιμάσει!!Εγιναν φανταστικές!!Πεντανόστιμες και όλο άρωμα!!
Πρόσθεσα και λίγο σκορδάκι γιατί μας αρέσει!!Μπράβο Βασιλική για αυτόν τον διαφορετικό τρόπο για το ψαράκι!!
Σχόλιο από hrisag , Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολλα εχω ακουσει για αυτες τις αρωματικες και πικαντικες τσιπουρες,τα καλυτερα!θα τις δοκιμασω,μπραβο Βασιλικη.
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 11 Φεβρουάριος 2011
Eυχαριστώ κορίτσια για τα καλά σας σχόλια,εγώ τις φτιάχνω τακτικά και μου αρέσουν πολύ οι γεύσεις!
Μεταφορά στην κορυφή