Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τσιπούρες με δενδρολίβανο και μουστάρδα

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Πολύ γευστικό φαγάκι που θα φαγωθεί ευχάριστα από μικρούς και μεγάλους!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
5-6 άτομα
  • 5-6 τσιπούρες μέτριες,
  • 6 πατάτες σε ροδέλες,
  • 1 κρασοπότηρο λάδι,
  • 2 σφηνάκια ούζο,
  • 3κ.σ. μουστάρδα,
  • 1 κρασοπότηρο νερό,
  • δενδρολίβανο,
  • αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Ετοιμάζουμε τα ψάρια, καθαρίζουμε, πλένουμε τα στραγγίζουμε από τα πολλά νερά, αλατοπιπερώνουμε καλά .
  2. Στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί τις ροδέλες πατάτας, απάνω τα ψάρια.
  3. Χτυπάμε το λάδι, το ούζο και τη μουστάρδα, περιχύνουμε τα ψάρια.
  4. Ρίχνουμε το νεράκι, μπόλικο δενδρολίβανο, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 30' στους 180β.
  5. Μετά τη μισή ώρα βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε άλλα 10' να ροδίσουν
Λίγα μυστικά ακόμα

Παρόμοια συνταγή:
Τσιπούρα μεθυσμένη

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 14 Ιανουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ νόστιμη συνταγή, γεμάτη από άρωμα και γεύση!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 01 Φεβρουάριος 2011
Tις έφτιαξα ΚΑΙ σήμερα,πολύ νόστιμες,με γεύση τέλεια!
Σχόλιο από soulli , Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Όποιος δεν τις έχει φτιάξει να τις δοκιμάσει!!Εγιναν φανταστικές!!Πεντανόστιμες και όλο άρωμα!!
Πρόσθεσα και λίγο σκορδάκι γιατί μας αρέσει!!Μπράβο Βασιλική για αυτόν τον διαφορετικό τρόπο για το ψαράκι!!
Σχόλιο από hrisag , Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολλα εχω ακουσει για αυτες τις αρωματικες και πικαντικες τσιπουρες,τα καλυτερα!θα τις δοκιμασω,μπραβο Βασιλικη.
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 11 Φεβρουάριος 2011
Eυχαριστώ κορίτσια για τα καλά σας σχόλια,εγώ τις φτιάχνω τακτικά και μου αρέσουν πολύ οι γεύσεις!
Μεταφορά στην κορυφή