Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τυρολουκουμαδάκια λαχταριστά

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τρίτη, 24 Ιούλιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα λαχταριστό και αγαπημένο μεζεδάκι !

Συστατικά
  • 200-220 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουτάκι μπύρα 330ml
  • 1 κ.γλ. γεμάτο μπέικιν πάουντερ
  • 250 γρ. φέτα σκληρή χοντροτριμμένη με το χέρι
  • Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
  • Αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες

  

  1. Ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι, το μπέικιν, το αλάτι  και πιπέρι, την μπύρα, τόσο ώστε το μείγμα να είναι αλλά όχι πολύ αραιό. Αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
  2. Στη συνέχεια και πριν τηγανίσουμε τους λουκουμάδες μας, ανακατεύουμε στο μείγμα την τριμμένη σκληρή φέτα
  3. Ζεσταίνουμε πολύ καλά το λάδι, και με τη βοήθεια 2 κουτουλιών  που το ένα θα υποβοηθά το άλλο, ρίχνουμε λίγες κουταλιές και  χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο. Γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά να ροδίσουν καλά και τους αφήνουμε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί.
  4. Τους σερβίρουμε ζεστούς.
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Τηγανίστε τον πρώτο λουκουμά και δέστε αν γίνεται φουσκωτός και τραγανός, ειδάλως προσθέστε αλεύρι αν είναι αραιό το μείγμα ή λίγη μπύρα για να το αραιώσετε αν είναι σφικτό.
  • Πρέπει οπωσδήποτε ο χυλός να μείνει στο ψυγείο.
  • Το μείγμα με το τυρί , μπορεί να διατηρηθεί 1-2 μέρες στο ψυγείο , αν δε θέλετε να τους τηγανίσετε όλους μαζί και τηγανίζετε φρέσκους κάθε φορά.
  • Μπορείτε να τα κάνετε στο μέγεθος που εσείς θέλετε, μικρότερα ή μεγαλύτερα.
Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 26 Ιούλιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραίοι σου έγιναν Ηλιάννα,
λαχταριστοί!!Μπράβο!
Μεταφορά στην κορυφή