Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
akshpatil 12.5.2020 15:46
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...


Τυρολουκουμαδάκια λαχταριστά

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τρίτη, 24 Ιούλιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα λαχταριστό και αγαπημένο μεζεδάκι !

Συστατικά
  • 200-220 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουτάκι μπύρα 330ml
  • 1 κ.γλ. γεμάτο μπέικιν πάουντερ
  • 250 γρ. φέτα σκληρή χοντροτριμμένη με το χέρι
  • Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
  • Αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες

  

  1. Ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι, το μπέικιν, το αλάτι  και πιπέρι, την μπύρα, τόσο ώστε το μείγμα να είναι αλλά όχι πολύ αραιό. Αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
  2. Στη συνέχεια και πριν τηγανίσουμε τους λουκουμάδες μας, ανακατεύουμε στο μείγμα την τριμμένη σκληρή φέτα
  3. Ζεσταίνουμε πολύ καλά το λάδι, και με τη βοήθεια 2 κουτουλιών  που το ένα θα υποβοηθά το άλλο, ρίχνουμε λίγες κουταλιές και  χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο. Γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά να ροδίσουν καλά και τους αφήνουμε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί.
  4. Τους σερβίρουμε ζεστούς.
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Τηγανίστε τον πρώτο λουκουμά και δέστε αν γίνεται φουσκωτός και τραγανός, ειδάλως προσθέστε αλεύρι αν είναι αραιό το μείγμα ή λίγη μπύρα για να το αραιώσετε αν είναι σφικτό.
  • Πρέπει οπωσδήποτε ο χυλός να μείνει στο ψυγείο.
  • Το μείγμα με το τυρί , μπορεί να διατηρηθεί 1-2 μέρες στο ψυγείο , αν δε θέλετε να τους τηγανίσετε όλους μαζί και τηγανίζετε φρέσκους κάθε φορά.
  • Μπορείτε να τα κάνετε στο μέγεθος που εσείς θέλετε, μικρότερα ή μεγαλύτερα.
Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 26 Ιούλιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραίοι σου έγιναν Ηλιάννα,
λαχταριστοί!!Μπράβο!
Μεταφορά στην κορυφή