Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Χαλβάς σαπουνέ

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Παρασκευή, 26 Φεβρουάριος 2016
none
Περιγραφή

Υπέροχος χαλβάς τύπου Φαρσάλων.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • Μισό φλ.τσαγιού φρ. βούτυρο
  • 2 φλ.τσ. νισεστέ
  • 3 φλ.τσ. ζάχαρη
  • 6 φλ. τσ. νερό
  • 1 φλ. τσ. αμύγδαλα φιλέ καβουρντισμένα
Οδηγίες
  1. Κανουμε καραμελα τα 2 φλυτζανια ζαχαρη με το βουτυρο
  2. Διαλυουμε στο νερο τον νισεστε
  3. Ριχνουμε προσεκτικα μεσα στην κατσαρολα, ανακατευουμε μεχρι να ξεκολλαει απ τα τοιχωματα.
  4. Στρωνουμε σ ενα ταψακι και περναμε για 20 λεπτα απ τον φουρνο ΣΤΟΥς 180 βαθμους.
  5. Ριχνουμε απο επανω την υπολοιπη ζαχαρη και καιμε με το φλογιστρο.
  6. Γαρνιρουμε με το καβουρντισμενο αμυγδαλο
  7. Καλη επιτυχια
Σχόλια
Σχόλιο από ntinakom , Τετάρτη, 09 Μάρτιος 2016
Βαρβάρα, καλησπέρα! μπορούμε αντί να κάψουμε την ζάχαρη με το φλόγιστρο να την ρίξουμε όπως λες στον χαλβά και να τον ξαναβάλουμε στον φούρνο;
Σχόλιο από BarBarBar , Σάββατο, 12 Μάρτιος 2016
και βεβαια μπορεις θα το βαλεις στο γκριλ
Μεταφορά στην κορυφή