Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

售卖澳洲文凭|买堪培拉大学UC毕业证成绩单Q微信|744043126买澳洲大学毕业证书学位证...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:31
售卖澳洲文凭|买墨尔本皇家理工学院RMIT毕业证成绩单Q微信|744043126买澳洲大学毕...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:29
售卖澳洲文凭|买悉尼科技大学UTS毕业证成绩单Q微信|744043126买澳洲大学毕业证书学...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:28
售卖澳洲文凭|买邦德大学毕业证成绩单Q微信|744043126买澳洲大学毕业证书学位证书|造...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:28
售卖澳洲文凭|买塔斯马尼亚大学UTAS毕业证成绩单Q微信|744043126买澳洲大学毕业证...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:27
售卖澳洲文凭|买麦考瑞大学MQ毕业证成绩单Q微信|744043126买澳洲大学毕业证书学位证...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:25
售卖澳洲文凭|买国立大学ANU毕业证成绩单Q微信|744043126买澳洲大学毕业证书学位证...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:24
售卖澳洲文凭|买莫纳什大学Monash毕业证成绩单Q微信|744043126买澳洲大学毕业证...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:22
售卖澳洲文凭|买墨尔本大学Melbourne毕业证成绩单Q微信|744043126买澳洲大学...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:21
代办教育部认证学历埃塞克斯大学Essex毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:20
代办教育部认证学历纽曼大学Newman毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:19
代办教育部认证学历泰晤士河谷大学TVU毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:19
代办教育部认证学历班戈大学Bangor毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:18
代办教育部认证学历西英格兰大学UWE毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:17
代办教育部认证学历斯特林大学Stirling毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:15
代办教育部认证学历斯旺西大学Swansea毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:14
代办教育部认证学历伦敦大学皇家霍洛威学院RHUL毕业证材料Q@微744043126专业制作英...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:13
代办教育部认证学历拉夫堡大学LU毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程安排...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:13
代办教育部认证学历圣安德鲁斯大学St Andrews毕业证材料Q@微744043126专业制...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:12
代办教育部认证学历考文垂大学Coventry毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:10
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2060-manitaropita11.jpg
Μανιταρόπιτα



Χριστουγεννιάτικο Μενού

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά

Για το μαρινάρισμα χρειαζόμαστε:

  • ½ λίτρο κόκκινο κρασί ημίγλυκο (ή νερό δεν γίνεται πολύ ξινό)
  • 125 ml ξύδι κόκκινο
  • 1 κ.τ.γ. ζάχαρη
  • λίγο αλάτι
  • 1 καρότο
  • λίγη ρίζα από σέλινο κομμένη σε κύβους
  • 1 πράσο κομμένο σε ροδέλες
  • πιπέρι ολόκληρο 3-4 σποράκια
  • 1 κ.τ.σ. σπόρους από μουστάρδα
  • 2 δαφνόφυλλα
  • 2 καρφάκια γαρύφαλλο
  • 4 σποράκια μπαχάρι
  • Τα βράζουμε όλα μαζί για 10 λεπτά
  • 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
  • 2 κιλά κρέας μοσχαρίσιο η Αγριογούρουνο η Ελάφι (χωρίς κόκαλο είναι καλύτερα )

Για το φαγητό χρειαζόμαστε:

  • 1 κουταλιά φαγητού καλά γεμάτη μαργαρίνη
  • 1 κ.τ.σ. ζάχαρη
  • 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
  • 1 χούφτα σταφίδες
  • 3 καρφάκια γαρύφαλλο
  • 1 δαφνόφυλλο
  • 1 κ.τ.σ. σποράκια από μουστάρδα
  • 125 ml ζωμό από λαχανικά ίσως και περισσότερο
  • αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες


  1. Σε μια λεκάνη βάζουμε το κρέας και το βρασμένο ξύδι, τα λαχανικά κι όλα τα άλλα, βάζουμε και τα κομμένα κρεμμύδια.
  2. Τα σκεπάζουμε καλά με μια σακούλα νάιλον και ένα καπάκι για 2 ημέρες στο ψυγείο.
  3. Μετά βγάζουμε το κρέας, το στεγνώνουμε με μια πετσέτα της κουζίνας καλά και το αλατοπιπερώνουμε.
  4. Βάζουμε τη μαργαρίνη σε μια κατσαρόλα να λιώσει και προσθέτουμε τη ζάχαρη.
  5. Μόλις λιώσει, βάζουμε το κρέας να ροδίσει από όλες τις μεριές.
  6. Προσθέτουμε το κρεμμύδι.
  7. Όταν πάρει χρώμα καλά, ρίχνουμε 1 κούπα του καφέ από το μαριναρισμένο (του κρασιού, ξύδι κλπ) δοκιμάζουμε εάν μας αρέσει, πρέπει όμως να είναι λίγο ξινούτσικο.
  8. Βάζουμε 1 δαφνόφυλλο, 3 καρφάκια γαρύφαλλο, τα σποράκια από τη μουστάρδα.
  9. Βάζουμε και τον ζωμό λαχανικών το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά για 45-50 λεπτά.
  10. Το γυρίζουμε από την άλλη μεριά, ρίχνουμε λίγο από το μαρινάρισμα ή λίγο νερό ή ακόμα λίγο ζωμό από λαχανικά και το αφήνουμε να βράσει άλλα 30 λεπτά.
  11. Δοκιμάζουμε από αλάτι.
  12. Βγάζουμε το κρέας, στραγγίζουμε τη σάλτσα του πατώντας καλά να στραγγίσει.
  13. Βάζουμε ξανά το κρέας στην στραγγισμένη σάλτσα, βάζουμε τις σταφίδες.
  14. Το αφήνουμε να βράσει για λίγο ακόμη, περίπου 10-15 λεπτά μετά δένουμε τη σάλτσα με νισεστέ.
  15. Βγάζουμε το κρέας, το κόβουμε σε λεπτές μερίδες
  16. Σερβίρουμε με κόκκινο λάχανο, πατάτες βραστές ή με μακαρόνια και κομπόστα από μήλα
Σχόλια
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Κυριακή, 20 Σεπτέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Εξαιρετικη η μαριναδα σου αλλα και ο τροπος με τη σακουλα πολυ εξυπνος .
Ελαφι λαγος αγριογουρουνο θα λιωνουν μεσα εκει πριν καν μαγειρευτουν .
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 20 Σεπτέμβριος 2009
οχι δεν λιωνη το κρεας,ειναι αρκετα καλο
Σχόλιο από golfo , Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
παρα πολυ καλο πιατο και σαν παρουσιαση αλλα πιστευω και σαν γευση.
ευχαριστουμε.
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αυτό το φαγητό όσο το κοιτάζω, τόσο πιο πολύ μεθυστικά αρώματα και μυρωδικά φαντάζομαι. Πραγματικά Χριστουγεννιάτικο, αλλά δεν θα περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα!!
Μεταφορά στην κορυφή