Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4392-krouasannei.jpg
Κρουασάν αφρός



Ζαμπόν γαλοπούλας με γεύση παστουρμά

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 15 Νοέμβριος 2015
none
Περιγραφή

Γαλοπούλα αέρος με γεύση παστουρμά!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 800-1000 γρ στήθος φιλέτο γαλοπουλας

Για την πάστα θέλουμε

  • 50 γρ σκόρδο ολόκληρο τριμμένο
  • 50 γρ πάπρικα γλυκιά
  • 2 κ σ κύμινο
  • 50 γραμμάρια τσεμένι (μοσχοσίταρο)
  • 2 κ σ Κόκκινη καπνιστή παπρικα
  • 2 κ σ σουμακ
  • 1 κ σ κόκκινο πιπέρι καυτερό
  • λίγο λάδι η Νερό
  • αλάτι
Οδηγίες
  1. Βάζεις το κρέας πρώτα σε αρκετή ζαχαρη δηλαδη αρκετή να το τυλίγει μεσα για 24 ώρες σε μέρος στο μπαλκόνι. Μετα το πλένεις και το σκουπίζεις Καλα
  2. Μετα το τυλίγεις Καλα σε αλατι μπόλικο αλατι να το ψήσει δηλαδη πάλι 24 ώρες Σε δροσερό μέρος σε μπαλκόνι δηλαδη.
  3. Ολα τα υλικα τα λιώνουμε στο μπλεντερ και βαζουμε νερο η λαδι τοσο που να έχουμε μια παστα. Το αφηνουμε για 24 ώρες σε ψυγείο.
  4. Τωρα το πλένουμε πολυ Καλα το κρέας ,το στεγνώνουμε βαζουμε επανω την παστα που έχουμε φτιάξει να καλύψει ολο το κρέας και το βαζουμε σε μια καλτσα ναύλον. Το κρεμάμε σε δροσερό μέρος στον αερα στο μπαλκόνι για 5 -7 ημέρες να στεγνώνει.
  5. Μετα το κοβουμε και το κραταμε στο ψυγείο
Λίγα μυστικά ακόμα

ζαμπόν αέρος
 παρόμοια συνταγή που δείχνει τον τρόπο που το ετοιμάζουμε

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή