Άγρια σπαράγγια με αυγά στο τηγάνι
Μόλις έρθει ο Μάρτιος, βγαίνουμε στους αγρούς για να μαζέψουμε τα άγρια σπαράγγια μας. Τα μαγειρεύουμε με αυγουλάκια ματάκια και ομελέτα ή τα κάνουμε σαλάτα με μπόλικο λαδολέμονο.
- Σπαράγγια
- Λάδι
- Αυγά
- Αλάτι, πιπέρι
- Μαζευουμε τα αγρια σπαραγγια μας και τα ζεματαμε για 2 λεπτα σε βραστο νερακι.
- Σε τηγανακι βαζουμε λιγο ελαιολαδο και ριχνουμε τα σπαραγγια μας, τα τηγανιζουμε για αλλα 2 λεπτα και ριχνουμε μετα τ αυγουλακια μας, αλατι και πιπερι.
- Αυτα τα γρηγορα και ευκολα για ενα πιατο ονειρεμενο χαρισμενο απ την μανα γη.
Είναι τοσο απλο...μονο στο μαζεμα προσεχουμε να κοψουμε το τρυφερο μερος του σπαραγγιου.