Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Άνοιγμα φύλλου γρήγορα και έξυπνα

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Δευτέρα, 06 Οκτώβριος 2014
none
Περιγραφή

Έξυπνος τρόπος έτσι ώστε να ανοίγουμε ένα μόνο φύλλο και να φτιάχνουμε μια ολόκληρη πίτα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
1 λαμαρίνα της κουζίνας
  • 4 ποτήρια αλεύρι
  • 1 1/2 ποτήρι νερό
  • 1 φλ. του καφε ελαιόλαδο η βούτυρο
  • λίγο ξύδι
  • αλάτι
  • νισεστέ για το άνοιγμα
  • λαδι για το ταψι και για ενδιαμεσα στα φυλλα, αφου βεβαια τα ανοιξουμε, προσοχη οταν τα ανοιγουμε δεν βαζουμε καθολου λαδι
Οδηγίες
  1. Κανουμε μια λακκουβα στο αλευρι μας και ριχνουμε σιγα σιγα τα υγρα μας υλικα, ζυμωνουμε καλα και αφηνουμε 60 λεπτα να ξεκουραστει το ζυμαρι μας.
  2. Βαζουμε μπολικο νισεστε στο ξυλο μας και ανοιγουμε τα 6 μπαλακια σε μικρα φυλλα, βαζουμε αναμεσα μπολικο νισεστε και αρχιζουμε και ανοιγουμε το φυλλο μας, προσεχουμε τις ακρες να μην κολλησουν και βαζουμε νισεστε.
  3. Εχουμε ετοιμο το ταψακι μας λαδωμενο και αρχιζουμε να ξεκολλαμε τα φυλλα μας ενα ενα και να τα στρωνουμε στο ταψι μας αφου τα λαδωνουμε ή τα βουτυρωνουμε ενδιαμεσα
  4. Το φυλλο πρεπει να ειναι μεγαλυτερο απο το ταψι μας, ετσι ωστε οταν το στρωνουμε μεσα να κανει πλισε
  5. Γεμιση βαζουμε ο,τι θελουμε

Λίγα μυστικά ακόμα

Για την λαμαρινα της κουζινας

Εαν δεν εχετε νισεστε βαλτε κορν φλαουρ,ποτε ομως αλευρι

Η έξυπνη τυρόπιτα

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή