Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1591-kalitsounia.jpg
Κρητικά καλτσούνια



Γερμανικά Κρέπελ με μυζήθρα

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Πέμπτη, 06 Μάρτιος 2014
none
Περιγραφή

Αγαπημένα κρέπελ, αλλά αυτή τη φορά χωρίς μαγιά, αλλά με μπέικιν γρήγορα και εύκολα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 2 Αυγα
  • 150 Ζαχαρη
  • 8 κ,σ. Γαλα
  • 200 γρ. μυζήθρα (αντί για μυζήθρα μπορουμε να βαλουμε και γιαούρτι, με 10% λιπαρα)
  • 6 κ, σ. Λαδι
  • 1 πκ Μπεικιν
  • 400 γρ. Αλευρι
Οδηγίες
  1. Σε ενα μπολ βαζουμε τα αυγα, τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε καλά, να λιώσει η ζαχαρη.
  2. Προσθετουμε το γαλα, το λάδι, την μυζήθρα ή το γιαούρτι και το αλευρι με το Μπεικιν.
  3. Η ζύμη κολλάει λίγο στο χέρι, αν χρειαστεί, βαλτε λιγο αλεύρι ακόμα.
  4. Πλένουμε τα χέρια μας και βάζουμε λίγο λάδι, στα χερια μας και το πλαθουμε καλα στον μπαγκο της κουζίνας μας.
  5. Δεν χρειάζεται να φουσκώσει, πλαθουμε μικρα μπαλακια και τα βαζουμε σε καφτο λάδι, και με μια ξύλινη κουτάλα τα ανά κατέβουμε, για να μην κολλήσουν στον πατο, τα αφηνουμε μερικά λεπτά, (αλλά να προσέξετε, γιατι αρπάζουν αμέσως, και θα σας γινουν μαυρα)
  6. Τα βγαζουμε, , τα βάζουμε, σε μια πιατέλα, στην οποία έχουμε βάλει χαρτί κουζίνας να τραβήξει το περιττό λαδι.
  7. Σε μια αλλη λεκάνη εχουμε βαλη ζαχαρη και βανιλια (αν θέλετε βαλτεκαι λίγο κανέλα) τα περνάμε από την ζαχαρη και τα βάζουμε σε μια πιατέλα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Σχόλιο από giotasamos , Τετάρτη, 26 Μάρτιος 2014
ΠΟΣΟ ΜΠΕΚΙΝ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ πκ?
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 27 Μάρτιος 2014
Το μπέικιν είναι ένα πακέτο περίπου 17 με 20 γρ.
Μεταφορά στην κορυφή