Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

代办教育部认证学历考文垂大学Coventry毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:10
代办教育部认证学历桑德兰大学UoS毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程安...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:09
代办教育部认证学历伦敦艺术大学UAL毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:08
代办教育部认证学历萨里大学Surrey毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:07
代办教育部认证学历邓迪大学UoD毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程安排...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:05
代办教育部认证学历贝尔法斯特女王大学QUB毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:05
代办教育部认证学历雷丁大学UoR毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程安排...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:04
代办教育部认证学历萨塞克斯大学Sussex毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:04
代办教育部认证学历莱斯特大学Leicester毕业证材料Q@微744043126专业制作英国...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:02
代办教育部认证学历兰开斯特大学Lancaster毕业证材料Q@微744043126专业制作英...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:01
代办教育部认证学历纽卡斯尔大学NCL毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:59
Wo kann ich Rohypnol 2 mg rezeptfrei online bestel
stjarnapotekse 23.9.2023 23:59
代办教育部认证学历卡迪夫大学Cardiff毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:59
代办教育部认证学历华威大学Warwick毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:57
代办教育部认证学历伦敦玛丽女王学院QMUL毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:57
代办教育部认证学历诺丁汉大学UoN毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程安...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:56
代办教育部认证学历利物浦大学Liverpool毕业证材料Q@微744043126专业制作英国...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:55
代办教育部认证学历南安普敦大学Soton毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:54
代办教育部认证学历利兹大学Leeds毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:54
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2060-manitaropita11.jpg
Μανιταρόπιτα



Γερμανικά Κρέπελ με μυζήθρα

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Πέμπτη, 06 Μάρτιος 2014
none
Περιγραφή

Αγαπημένα κρέπελ, αλλά αυτή τη φορά χωρίς μαγιά, αλλά με μπέικιν γρήγορα και εύκολα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 2 Αυγα
  • 150 Ζαχαρη
  • 8 κ,σ. Γαλα
  • 200 γρ. μυζήθρα (αντί για μυζήθρα μπορουμε να βαλουμε και γιαούρτι, με 10% λιπαρα)
  • 6 κ, σ. Λαδι
  • 1 πκ Μπεικιν
  • 400 γρ. Αλευρι
Οδηγίες
  1. Σε ενα μπολ βαζουμε τα αυγα, τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε καλά, να λιώσει η ζαχαρη.
  2. Προσθετουμε το γαλα, το λάδι, την μυζήθρα ή το γιαούρτι και το αλευρι με το Μπεικιν.
  3. Η ζύμη κολλάει λίγο στο χέρι, αν χρειαστεί, βαλτε λιγο αλεύρι ακόμα.
  4. Πλένουμε τα χέρια μας και βάζουμε λίγο λάδι, στα χερια μας και το πλαθουμε καλα στον μπαγκο της κουζίνας μας.
  5. Δεν χρειάζεται να φουσκώσει, πλαθουμε μικρα μπαλακια και τα βαζουμε σε καφτο λάδι, και με μια ξύλινη κουτάλα τα ανά κατέβουμε, για να μην κολλήσουν στον πατο, τα αφηνουμε μερικά λεπτά, (αλλά να προσέξετε, γιατι αρπάζουν αμέσως, και θα σας γινουν μαυρα)
  6. Τα βγαζουμε, , τα βάζουμε, σε μια πιατέλα, στην οποία έχουμε βάλει χαρτί κουζίνας να τραβήξει το περιττό λαδι.
  7. Σε μια αλλη λεκάνη εχουμε βαλη ζαχαρη και βανιλια (αν θέλετε βαλτεκαι λίγο κανέλα) τα περνάμε από την ζαχαρη και τα βάζουμε σε μια πιατέλα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Σχόλιο από giotasamos , Τετάρτη, 26 Μάρτιος 2014
ΠΟΣΟ ΜΠΕΚΙΝ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ πκ?
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 27 Μάρτιος 2014
Το μπέικιν είναι ένα πακέτο περίπου 17 με 20 γρ.
Μεταφορά στην κορυφή